Maxym83 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja na przód mam GoodYear-y i na tyle nalewki i spisuja sie dobrze, tylko ze 3kg ciezsze od nie nalewek, mimo tego samego rozmiaru w drugim samochodzie (ibiza) od 8 lat jezdzilem na nalewkach, zimowych i letnich, zero problemow. oczywiscie mozna kupowac nowe, ale za komplet nowych, masz 2 komplety nalewek
BushiKing Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://www.krysmer.pl/ właśnie tutaj rok temu kupywałem yokohamy, można sie nawet potargowac
gruby1983r Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 witam !!!moze ktos sie orientuje czy lepiej kupic oponki zimowe używane czy tgz.nalewki ja mam taki dylemat i sam nie wiem......no i gdzie najlepiej kupic takie.a i jeszcze gdzie dostac felgi stalowe po wszystkich szrotach dzwonilem to nigdzie nie maja.pozdrawiam witaj.zdecydowanie odradzam nalewki, a co do felg hhmmmm powiadasz ze nie ma? :gwizdanie: witam a wiec co do felg to sie dogadamy jak ci nie potrzebne witaj.zdecydowanie odradzam nalewki, a co do felg hhmmmm powiadasz ze nie ma? :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja na przód mam GoodYear-y i na tyle nalewki i spisuja sie dobrze, tylko ze 3kg ciezsze od nie nalewek, mimo tego samego rozmiaru w drugim samochodzie (ibiza) od 8 lat jezdzilem na nalewkach, zimowych i letnich, zero problemow. oczywiscie mozna kupowac nowe, ale za komplet nowych, masz 2 komplety nalewek ja właśnie zaczynam trzeci sezon na Goodyear Ultra Grip 7 są naprawdę niezłe , polecam :good:
Picia Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Siemaneczko jsk chcesz felgi zadzwoń bo posiadam do sprzedania.
adrianus Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 i d*pa blada, nie bedzie mnie na spocie, bo szkola eeeh pozdrO!
Skrzypek Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 i pupa blada, nie bedzie mnie na spocie, bo szkola eeeh pozdrO! a kto będzie?
czaja77 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no i po spociku, było zimno ale fajnie. Pozdrawiam
Skrzypek Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 nom za ciepło to nie było i niewiele osób z nami marzło :gwizdanie: Lista obecności: 1. czaja 2. mayhem + druga połówka 3. zbychzz 4. gruby1983r 5. Skrzypek 6. Żaneta i Paweł 7. Marianb 8. kilka osób z AKP Dzięki za spocika i tradycyjnie kilka fotek http://picasaweb.google.pl/m.skrzypczynski/Spot08112009#
czaja77 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nom za ciepło to nie było i niewiele osób z nami marzło :gwizdanie: Lista obecności: 1. czaja 2. mayhem + druga połówka 3. zbychzz 4. gruby1983r 5. Skrzypek 6. Żaneta i Paweł 7. Marianb 8. kilka osób z AKP Dzięki za spocika i jak zawsze fotki potem
Marianb Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Skrzypek dzięki za zrobienie listy. Też wszystkich nie pamiętam, ale "kilka osób z AKP" to: [...] 8. Leszek śmiały - fioletowe :?: Coupe 9. Mario26 - B4 Avant 2.6 10. Kolega z fioletowego :?: B4 Sedan zapomniałem NICK 11. Marek z Audi 90 12. Łukasz(Emef) - Audi A3 Moje zdjęcia - 8 listopada 2009 Czaja jak tam Twój browar, bo mój się nie marnuje :?:
czaja77 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Skrzypek dzięki za zrobienie listy. Też wszystkich nie pamiętam, ale "kilka osób z AKP" to: 8. Leszek śmiały - fioletowe :?: Coupe 9. Mario26 - B4 Avant 2.6 10. Kolega z fioletowego :?: B4 Sedan zapomniałem NICK 11. Marek z Audi 90 11. Tu największa wtopa - kolega z A3, który regularnie przyjeżdża na spoty, do tego widzimy się często na mieście a ja nie pamiętam Nicku Moje zdjęcia - 8 listopada 2009 Czaja jak tam Twój browar, bo mój się nie marnuje :?: heehe i ja zaraz chyba do sklepu polecę bo jakoś go mało
Marianb Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 [...] heehe i ja zaraz chyba do sklepu polecę bo jakoś go mało No ja to tylko zdegustuję to co miałem w bagażniku na spocie Bo w czwartek łyknąłem piwko, a w piątek rano okazało się że muszę jechać do Inowrocławia
Radziu Audi A4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Mnie neistety nie było, ale za 2 tygodnie occzywiście będe:D no i będzie małe moje świeto, bo kończę już -naście, a zaczynam już -eścia ;( więc jak ktoś będzie chciał wypić moje zdrowie, to niech kogoś weźmie ze sobą jako kierowcę napewno coś przywiozę
czaja77 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Mnie neistety nie było, ale za 2 tygodnie occzywiście będe:D no i będzie małe moje świeto, bo kończę już -naście, a zaczynam już -eścia ;( więc jak ktoś będzie chciał wypić moje zdrowie, to niech kogoś weźmie ze sobą jako kierowcę napewno coś przywiozę to może następny spocik w jakimś pabie? :gwizdanie:
Radziu Audi A4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Do następnego spota jeszcze 2 tyg. wię propozycje mile widziane;)
taktuś Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ło rany, to w nocy dziś spotowaliście??? ciemno jakoś było... to może następny spocik w jakimś pabie? :gwizdanie: łaj not??? :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ło rany, to w nocy dziś spotowaliście??? ciemno jakoś było... to może następny spocik w jakimś pabie? :gwizdanie: łaj not??? :gwizdanie: ciemno jak w du..... hehe a i Marku pisz po polsku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi