99*99 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Panowie 1) Kiedy robimy powtórkę z dżina? Ewa ostatnio coś wspominała, że z chęcią by się wybrała, a i jej koleżanki z pracy (ponętne ponoć ) też by się pisały :> Nie ma na co czekać
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
mayhem Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nom, do dżina można by się było ustawić A odnośnie dekortów.. doradzi ktoś coś? A dokładniej to kogoś..?
taktuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Elo chłopaki, co słychać? Jak było na spocie? Czemu nie ma listy obecności! ? ( Oj, polecę po premii ) Maychem, tego typu rezanko to najwyżej w DTcar albo BudWil, w normalnym warsztacie jak nie ma pierdolnięcia młotkiem to nie ma naprawy, na zabawy nikt nie ma czasu. W zasadzie wszystko można zrobić samemu, mówię o części mechanicznej, lecz aura teraz nie sprzyja.
Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Elo chłopaki, co słychać? Jak było na spocie? Czemu nie ma listy obecności! ? ( Oj, polecę po premii ) Maychem, tego typu rezanko to najwyżej w DTcar albo BudWil, w normalnym warsztacie jak nie ma pierdolnięcia młotkiem to nie ma naprawy, na zabawy nikt nie ma czasu. W zasadzie wszystko można zrobić samemu, mówię o części mechanicznej, lecz aura teraz nie sprzyja. VIP_a nie było to tak jakby i spotu nie było
mayhem Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Maychem, tego typu rezanko to najwyżej w DTcar albo BudWil, w normalnym warsztacie jak nie ma pierdolnięcia młotkiem to nie ma naprawy, na zabawy nikt nie ma czasu. W zasadzie wszystko można zrobić samemu, mówię o części mechanicznej, lecz aura teraz nie sprzyja. Dzięki za odpowiedź!! heh.. wiem, że można w sumie machnąć to samemu, ale ja nawet narzędzi nie mam żadnych :wallbash: o zdolnościach manualnych nie wspomnę ;P ponad to jak wspomniałeś - aura no i jeszcze czas.. więc w sumie albo to przełożę na lepsze czasy, albo rzeczywiście kogoś zmolestuję na własną rękę :gwizdanie: tylko z tego co widzę w necie, to DTcar zajmuje się felgami i oponami a budwil.. no może budwil jakoś tam podchodzi pod to mniej więcej
czaja77 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 kto był za Najmanem? dostało mu się :bicz:
Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 kto był za Najmanem? dostało mu się :bicz: został po prostu zmiażdżony :>
4lo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kuwa tyle czekać na tą walkę a ona się tak szybko rozstrzygnęła Jak to oglądałem to mało ze śmiechu nie pękłem...
taktuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 snieg snieg:D:D o jejku, rok temu było to samo :polew: a mam też wrażenie, że za rok będzie podobnie
4lo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Popada popada i za chwile sie roztopi ale lepiej jest jak śniegu nie ma
czaja77 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 i jak Marku załatwiłeś sprawy formalno papierkowe/?
taktuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 i jak Marku załatwiłeś sprawy formalno papierkowe/? we wtorek dopełnię końcowe formalności i mój nowy AJM bedzie już śmigał na naszych blachach
gruby1983r Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 we wtorek dopełnię końcowe formalności i mój nowy AJM bedzie już śmigał na naszych blachach witam a co ze afn-kiem pod młotek?
taktuś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 witam a co ze afn-kiem pod młotek? tak idzie pod młotek, od czwartku Audi A4 1.9TDI Avant 110KM AFN `96 r. - stan km 244 tyś - alu - climatronic - elektr. szyby przednie - elektr. lusterka - kiera obszyta skórą - sportowe przednie fotele - radio Audi Chorus II - do wymiany rozrządu jeszcze 22 tyś km ( robiony u Mądrych w Olsztynie) - nowe filtry i świece żarowe - silnik na oleju Liqui Moly 10W40 - nowa (od lutego b.r.) chłodnica - lampy przednie soczewki FK Automotive dzielone z ringami - silnik od wymiany oleju do wymiany bez dolewek ...
Rekomendowane odpowiedzi