Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autka poodpalały ?? :) aj rano zimno było jak wyjeżdżałem. Kilka sąsiadów nie dało rady ruszyć swoich bryczek. Ale to już ostatnia tak mroźna noc. Powoli ocieplenie idzie :)

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wkońcu mi sie już znudziła ta zima :decayed:

Opublikowano

u mnie odpalil.. ale nie chcial obrotow trzymac :confused4:

Spadaly mi do zera caly czas i gasl mi. Chyba ze ciagle go na gazie trzymalem :(

Normalnie mu sie juz do konca w tylku poprzewracalo :disgust:

Mam nadz, ze to tylko od zimna cos sie tymczasowo posralo..[br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 15:14_________________________________________________co za popierzony dzien :/ fura sie rozlazla, paczka nie doszla, nie ma co jesc a na koniec jeszcze forum nie chodzi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

No furka mi też nie działa jak bym chciał :disgust: ale mam nadzieje ze Paweł szybko wyzdrowieje i ogarnie fure bo w piatek rodzice chca do 3city jechac :decayed:

Opublikowano

nom..ja też chyba Pawła w takim razie zmolestuję :gwizdanie: Te obroty mi żyć nie dadzą :disgust:

A z innej beczki - Panowie, kto byłby w stanie pomóc mi z instalacją CB w mej śwince ?:)

Chodzi o taki montaż, by można było to swobodnie przenosić z samochodu do samochodu, ale też by kable się nie walały wszędzie. Osiągnąć kompromis w tym względzie :)

Rezania w takim razie jako takiego nie przewiduję - po prostu jak to wszystko do kupy złożyć i gdzie to ułożyć :)

Bo ze strojeniem to chyba Maxym83 zacznę prześladować :decayed: :decayed:

Opublikowano

Tak szczerze, to i ja mam zamontowane CB w tym "schowku" , instalka podpięta pod przekaźnik któryś, masa też do czegośtam, i hula;) :good: NIe pamieam do czego, bo dawno to montowałęm, ale jest łądnie, zgrabnie, i powabnie;)

P.sMayhem, jeśli chcesz mieć"mobilne radio" to pozostaje Ci tylko pod zapalniczkę je podłaczyć...

Opublikowano

no tak, tak :) zapalniczka i te inne takie. mnie jedynie chodzi o pomoc w ogarnięciu tego. Jak pisałem - rezania nie będzie.

Jedynie to strojenie i jakiś pomysł bezbolesny z kablem od anteny. A CB to właśnie do tego schowka ma się przytulić :cool1:

[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 17:58_________________________________________________łooo pfff... i nagle wszyscy pozamarzali ? :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie luzik odpaliło ok

trochę pochodził jak traktor ale jest :good:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:04_________________________________________________

dWdZi.jpg

Opublikowano

Grzesiu gdzie byłes na syberii ?? :>

Opublikowano

hheheh to jest z dywit :)

Opublikowano

No to ze wsi :decayed:

Opublikowano

:) ja z Zatorza :bicz:

U MNIE BYŁO -24

Opublikowano

Teraz będzie kilka cieplejszych dni :decayed:

też odpaliłem leeeedwo leeeedwo :decayed:

Opublikowano

Grzesiu o ile sie nie myle to gdzieś widziałem chyba ostatnio Twoja fure na Rataja :)

Opublikowano

Grzesiu o ile sie nie myle to gdzieś widziałem chyba ostatnio Twoja fure na Rataja :)

:good:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:57_________________________________________________a co robiłeś w moich slamsach? :kox:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:58_________________________________________________

Teraz będzie kilka cieplejszych dni :decayed:

też odpaliłem leeeedwo leeeedwo :decayed:

siema Mareczku

Opublikowano

Siemka, siemka :guma:

Opublikowano

Do koleżanki jechałem :)

Kurcze fury nie bede miał na spota :confused4: shit happend :wallbash::kwasny: