Wck Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Trzeba nadac jakis kontrowersyjny temat, to zrobi sie tu gwarniej
4lo Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Panowie To żeś chłopie dziś nie trafil - normalnie pomarli ................ I jeszcze się nabijają ze starszych Ouups Przepraszam Panom i Pani Co tak Grzesiu aby minki jakieś dziwne strzelasz
taktuś Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Hallo Czy VIP to widzi ... nabijają się ze mnie ;( hmhmy otóż przetrzeźwiałem i co widzę nie nabijać się z Moniki :ranting1: :baseball:
Wck Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy ktos z Was byl moze z tydzien-dwa temu na gieldzie? Chcialbym sie jutro wybrac, ale nie wiem czy jeszcze swieci pustkami i czy jest sens zrywac sie rano z wyra :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy ktos z Was byl moze z tydzien-dwa temu na gieldzie? Chcialbym sie jutro wybrac, ale nie wiem czy jeszcze swieci pustkami i czy jest sens zrywac sie rano z wyra :gwizdanie: wpadaj jutro na spota
Wck Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy ktos z Was byl moze z tydzien-dwa temu na gieldzie? Chcialbym sie jutro wybrac, ale nie wiem czy jeszcze swieci pustkami i czy jest sens zrywac sie rano z wyra :gwizdanie: wpadaj jutro na spota A spot swoja droga, postaram sie wpasc
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wlasnie ide koszule wyprasowac i lece weekend bez melanzu to weekend stracony
lilianatoja Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 AAAAAAA - ale fajosko - mamy w końcu ZŁOTO Brawa dla Justyny - pokonała te wszystkie astmatyczki [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 23:02_________________________________________________A a propo spociku Wspominałeś coś Marku "na rozdaniu kalendarzy" o zmianie - godzinę na przód??
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 :good: gold i brąz a pro po zmiany godziny nic mina ten temat nie wiadomo
taktuś Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Godzina spotów ta sama, gremialnie dopiero jak będzie potrzeba zmienimy, nawarzyłaś kobieto rok temu piwa, do teraz je pijemy
czaja77 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Godzina spotów ta sama, gremialnie dopiero jak będzie potrzeba zmienimy, nawarzyłaś kobieto rok temu piwa, do teraz je pijemy
taktuś Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ups nie zdążyłem na spota, jak było? Kto był? Jakieś fotki?
Rekomendowane odpowiedzi