zbychzz Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jak mi córa trochę podrośnie to i kaletka będzie - narazie musze ograniczyć sie do rzadkich aczkolwiek udanych imprez olsztynskich [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________ciekawy ten tłumik - kupuj a jak sie sprawdzi to i może ja się skuszę na niego.
czaja77 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jak mi córa trochę podrośnie to i kaletka będzie - narazie musze ograniczyć sie do rzadkich aczkolwiek udanych imprez olsztynskich [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________ciekawy ten tłumik - kupuj a jak sie sprawdzi to i może ja się skuszę na niego. Zbysiu zabieraj swoje Kobiety.... w pokojach jest naprawdę miło i przytulnie .
zbychzz Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no z przyjemnością kaletka, ale jeszcze nie teraz. a tak w ogóle to kiedy spotykamy się na piwku ?
czaja77 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :good: :gwizdanie: ale piwko bez gorzałki
zbychzz Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no ostatnio też niby miało być tylko piwko
czaja77 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no ostatnio też niby miało być tylko piwko powiedzmy że tak było :>
lilianatoja Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio miałem okazję przejechać się po lesie RAV4 i powiem, że do lasu to się ona nie nadaje... nic a nic no nie żartuj że liczyłeś na coś więcej ja "mam" takiego sprawdzonego terrano - stary rzęch z zewnątrz, ale ma powera jak ta lala i jak się okazało niewiele co go nie rusza
kwiatko Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 plecionke powiadasz - zaczęło w kabinie spalinami zajeżdżać ? nie nie ale mam dziwne drgania tłumika ,po tym wywaleniu kata mam zamiar takie coś zapodać http://allegro.pl/item935450859_katalizator_zamiennik_audi_a4_a6_vw_passat_19tdi.html dla nas po 160 [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:14_________________________________________________Zbysiu???????????? Kaletka obowiązkowo :kox: u kogo kata wywalasz?
taktuś Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dziś w IC zakupiłem boczny króciec wody, koszt 9zł byłem mile zaskoczony już siedzi tam gdzie jego miejsce. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ten zamiennik katalizatora jest naprawdę niegłupim pomysłem, od razu załatwia sprawę katalizatora i nowej plecionki, nie trzeba spawać, babrać się, ciąć, wspawywać, przy dostępie do podnośnika i dobrych kluczy z przedłużkami ( najlepiej "wygibasy") można temat przerobić samemu... :gwizdanie: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
czaja77 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kwiatko kata to już mam wywalonego dawno..................
mayhem Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dobre :polew: mam do wymiany przegub i plecionkę............ oo.. ja też to robiłem jakiś miesiąc temu szkoda tylko, że nie wiedziałem, że tak można.. bo mi z robocizna i plecionką wyszło właśnie tyle ile to stoi ale tak jest - trzeba płacić za niewiedzę ponad to.. nie wiem czy mam katalizator wstyd się przyznać
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Zaraz Grzesiu Ci pojedzie za ta niewiedze znajac go :tongue4:
taktuś Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ponad to.. nie wiem czy mam katalizator wstyd się przyznać żaden wstyd, tak już jest kupując auto używane w PL, człowiek nie wie co ma prawda Zaleczeq?
czaja77 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no panowie kto jest chętny na hamownie w maju za 50????? :gwizdanie: :gwizdanie:
kwiatko Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no panowie kto jest chętny na hamownie w maju za 50????? :gwizdanie: :gwizdanie: chyba Twoim vagiem :> Kwiatko kata to już mam wywalonego dawno.................. doczytałeś pytanie? :>
Rekomendowane odpowiedzi