adrianus Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja lilianatoja marianb pawel z zaneta tomkom dr.ozda (80 coupe) kolega z 80 z rej. NKE kolega z a8 typ z ostrody z 100avant, podobno zmodzone 2,8
Zaleczeq Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja to widze ze czym cieplej tym mniej ludzi hmmm zmodzone 2.8 a co mozna zmodzic w 2,8 NA :gwizdanie: :gwizdanie: chyba tylko dolot, i wydech nie mowie juz o kuciznie, kompresorze badz turbo albo bi turbo Marian gdzie swetaśne focie ?? :polew: sorki ze mnie dzis nie było ale dałem sie zatrzymac płci przeciwnej :wallbash: Przepraszam to juz ostatni raz zachowałem sie jak gowniarz to juz sie wiecej nie powtorzy obiecuje solidna poprawe :tongue4:
taktuś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wakacje, wakacje to i ludzi mniej w mieście... ja też obiecuję się poprawić
Maxym83 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Maksymilian i zrobiłeś ten rozrząd? Nie, zostawiłem do zrobienia po powrocie, wymieniłem tylko pasek alternatora itp który się rozleciał, żeby dojechać na parking strzeżony, a teraz to mi tylko pluskanie w błękitnym morzu, opalone panienki i drinki w głowie powrót za miesiąc, coś czuje że będzie depresja po powrocie A i wszystkiego najlepszego Karol Jakaś dziwna godzina pisania posta, u mnie jest dopiero 20
kwiatko Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dzięki za życzenia, wesele udane! Adrian i Michał świetna brama dzięki chłopaki :good: dziś ostatni dzień poprawin więc do zobaczenia
adrianus Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 je je je, Karol sie odezwal,a juz myslalem ze zona zalozyla bana na forum pij, tancz i ciupciaj i daj znac jak bedziesz free YO!
Zaleczeq Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 je je je, Karol sie odezwal,a juz myslalem ze zona zalozyla bana na forum pij, tancz i ciupciaj i daj znac jak bedziesz free YO! tez tak myslałem ze juz ban poleciał ale widze Karol zyje Najwazniejsze ze zona powiedziała ze bedzie Karola puszczac z nami na piwo :dance:
Marianb Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja lilianatoja marianb pawel z zaneta tomkom dr.ozda (80 coupe) kolega z 80 z rej. NKE kolega z a8 typ z ostrody z 100avant, podobno zmodzone 2,8 Trochę późno, ale.... Lista ze spotu z 2 sierpnia 2010: 1.Monika-Lilianatoja A4 w kolorze szybkim (czerwone) 2.Żaneta & Paweł - Coupe quattro 2.8 3.Adrianus A4 1.8T 4.Elektrostar 100 2.8q 5.Kod A8 6.Michał z dziewczyną - Coupe quattro 2.8 7.Tomkom1 100 Avant 2.5 TDI 8. Segment B4 2.0E 9.Koledzy na motorach 10.Marianb - V8 Zdjęcia - 01.08.2010, Ruś Gość od 2.8 quattro to Elektrostar. On i auto są na forum AKP od daaaaaaaaawna Czy ktoś z A4 klubu wybiera się w sobotę na motopiknik :?: Spotykamy się w sobotę o 9tej pod TPSA i jedziemy wspólnie.
Zaleczeq Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja jade ale nie wiem na ktora jeszcze
Skrzypek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 je je je, Karol sie odezwal,a juz myslalem ze zona zalozyla bana na forum pij, tancz i ciupciaj i daj znac jak bedziesz free YO! tez tak myslałem ze juz ban poleciał ale widze Karol zyje Najwazniejsze ze zona powiedziała ze bedzie Karola puszczac z nami na piwo :dance: dajcie chłopakowi spokój, po kaletce dochodził do siebie trzy dni to po weselu pewnie z tydzień potrzebuje
mostwanted181 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 15 sierpnia to może i ja się do Olsztyna wybiorę
Zaleczeq Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zapraszamy ale sie znowu napiłem kurcze a miałem nie pic na urlopie
mostwanted181 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mam jeszcze takie pytanie jak te spoty wyglądają.Pytam bo bym tam zawitał pierwszy raz i że się spytam jak wygląda sprawa z "nowymi" którzy przyjeżdżają do Olsztyna na spocik
Zaleczeq Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 1. wpisowe czyt.flaszka 2. piszesz test z wiedzy o Audi 3. mowisz wszystkim wokół ze w Twoim zyciu liczy sie tylko Audi cdn.
czaja77 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 1. wpisowe czyt.flaszka 2. piszesz test z wiedzy o Audi 3. mowisz wszystkim wokół ze w Twoim zyciu liczy sie tylko Audi cdn. :polew: nie strasz chłopaka :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie no to oczywiscie był taki zarcik sceniczny :polew: Sebastian wpadaj jak w dym jak to Marek by powiedział CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY CO ROBIMY Z TYMI KOSZULKAMI ??
mostwanted181 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 To do zobaczenia 15 w Olsztynie
Rekomendowane odpowiedzi