Wck Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ pb95=4.95 pelen bak=300pln To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ pb95=4.95 pelen bak=300pln To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu no to w końcu musisz spuścić z ręcznego :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 00:02_________________________________________________tak jak piszecie - najlepiej 2 furki - jedna do zabawy a druga do przemieszczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 2x OC 2X AC i na to samo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ pb95=4.95 pelen bak=300pln To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu no to w końcu musisz spuścić z ręcznego :gwizdanie: ja jebie Maciek jak Ci 1.9 tdi tyle pali to niezle musisz latac chyba z odcinki startujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 To kiedy Ty u niego program robiłes?? 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 To kiedy Ty u niego program robiłes?? 3 lata temu ooo to dinozaury jeszcze po ziemi biegały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 To kiedy Ty u niego program robiłes?? 3 lata temu ooo to dinozaury jeszcze po ziemi biegały i autko miało 170kkm teraz ma juz 274kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 na liczniku czy naprawdde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 na liczniku czy naprawdde wydaje sie prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ pb95=4.95 pelen bak=300pln To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu no to w końcu musisz spuścić z ręcznego :gwizdanie: ja jebie Maciek jak Ci 1.9 tdi tyle pali to niezle musisz latac chyba z odcinki startujesz jakbym startowal z odcinki to i 20 by wzial pewnie totalny eko-drajwing po miescie to ok 11-12l, a bez korkow uda sie na ta dyszke zejsc Nie ma jak wymarzone polaczenie przyjemnosci jazdy kopciuchem ze spalaniem benzynki nie kupujcie AVFow z tiptronikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 tu masz Andrzej przykłądowy wykres BFB po wizycie u Rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobrze że mój pali w trasie z 5-6 a w mieście z 7 przy driftowaniu I rzeczywiście mój chip był za ery dinozaurów bo już nawet hamownie 4WD mają A ten wykresik całkiem ładnie się prezentuje, po chipie ma ciut więcej momentu od mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 smuty jak ta lala ,dinozaury i te sprawy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 smuty jak ta lala, Załek znów posty napier dala :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 tra lala na pindala :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Będzie gala, jutro jadę do Rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ktos musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 i kto był pod urania ?? ja byłem... sam :polew: , mayhem śmignął z piętnastominutowym spóźnieniem :bicz3: byłem sam normalnie jak kiedyś mayhem o mało mnie nie przejechał gdy niosłem choinkę, prawdopodobnie nie rozpoznałby mnie nawet jakby mnie rozjechał W Ornecie to samo, ukręciłem w zeszłym tygodniu przednie przeguby i półośki oraz połamałem przedni zderzak. Z przegubami walczyłem trzy dni na mrozie, bo odpadło mi koło. Jeżeli chcecie się ślizgać, to zostają tylko parkingi pod marketami musisz być bardzo bogaty, sorry, każdy robi co chce ale ja o takich spotach nie marzę, na których rozwalę auto nim zejdzie śnieg. przepraszam serdecznie za spóźnienie.. ostatnio mi się to zdaża niestety a co do widzenia Ciebie to cóż.. nie poznałbym rzeczywiście zresztą.. nawet jakbym poznał to w zimę zatrzymuję samochód.. gdy już naprawdę muszę taktuś jak sprawa wygląda z koszulkami? bo się w ogóle nie orientuję w temacie.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Patryk juz dostał pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak by Marek dostał jutro te koszulki ,nie wiem jak wam? ,ale mi by pasowało by spot był ok 19 co wy na to? bo inaczej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi