kwiatko Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja dopiero wstałem, na spota się nie wyrobie, zbyt dużo % jeszcze w organizmie :>
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siemano alkoholicy lamusy i gamonie!! razem z zaleczkiem obronilismy honoru a4klubu i jako jedyni sie stawilismy na rusi, calej reszcie naleza sie baty bany kropki i generalnie odbior kolorow doszlismy do wniosku ze na sezon zimowy spoty musimy przeniesc do po prostu,a jak ktos chce poogladac samochody to niech sobie galerie zdjec wlaczy
Zaleczeq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 siemano alkoholicy lamusy i gamonie!! razem z zaleczkiem obronilismy honoru a4klubu i jako jedyni sie stawilismy na rusi, calej reszcie naleza sie baty bany kropki i generalnie odbior kolorow doszlismy do wniosku ze na sezon zimowy spoty musimy przeniesc do po prostu,a jak ktos chce poogladac samochody to niech sobie galerie zdjec wlaczy OTOZ TO NIC TYLKO wp***dol I DO LOCHOW btw Adrian nie bylismy na rusi BYLISMY W MEDIOLANIE
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak dla mnie dalej trwa impreza sylwestrowa
Zaleczeq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak dla mnie dalej trwa impreza sylwestrowa ale Maxym sylwester z 1ka sie skonczył
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak dla mnie dalej trwa impreza sylwestrowa ale Maxym sylwester z 1ka sie skonczył :polew:
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak dla mnie dalej trwa impreza sylwestrowa ale Maxym sylwester z 1ka sie skonczył Widzę ze z "nią" spędzałeś sylwka że wiesz
Zaleczeq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 tak własnie tak było i dzwoniłes pamietam do mnie i mowisz ze tez siedzisz i masz sylwestra z 1-ka v
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 tak własnie tak było i dzwoniłes pamietam do mnie i mowisz ze tez siedzisz i masz sylwestra z 1-ka v nie pij więcej bo bredzisz
Zaleczeq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wiem jak TY ale ja to byłem w Mediolanie na sylwka hit tegorocznego sylwestra
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wiem jak TY ale ja to byłem w Mediolanie na sylwka hit tegorocznego sylwestra Czyli miałeś sylwka z TVN-em Ale co jak co, "Jestesmy w Mediolanie" stalo sie niejako hitem
taktuś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No więc byłem na Rusi... na stoku wypożyczyłem a jakże... same kijki a i tak się nazjeżdżałem resztę zimy robimy na Uranii, na Ruś i za daleko i za głęboko
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 To uaktualnij wpis w pierwszym poście że pod uranią i napisz nowy terminarz noworoczny
Maxym83 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 siemka siema sioo ja tu rządze Pilnuj pilnuj
Zaleczeq Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ee moj paziu pilnuj tez porzadku [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:32_________________________________________________
adrianus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 sorry szefu, juz sie biore do roboty no! porządek musi byc bo sie buły i kropki posypia
Rekomendowane odpowiedzi