taktuś Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Jeszcze raz: spasiba :hi: ... coś dziewczyny przestały się odzywać, lilianatoja żyjesz??? Słuchajcie, a gdyby tak filmik ze spota zrobić w wersji dynamicznej, a nie statycznej... chyba kamery potrzeba...
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Słuchajcie, a gdyby tak filmik ze spota zrobić w wersji dynamicznej, a nie statycznej... chyba kamery potrzeba... byłoby na pewno ciekawie :> ale obawiam się, że bez kamerki sie nie obedzie no chyba że będziemy nagrywać telefonami
mumer Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 mi się wydaje że niektóre aparaty fotograficzne mają całkiem dobrą jakość nagrywania filmików. zawsze można sprawdzić
lilianatoja Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ello koledzy, w końcu mam chwilkę na foruma i tak: 1. gratulacje Skrzypek za "filmik" - fajnie się ogląda i słucha 2. spóźnione życzenia dla Taktusia 3. trzymajmy kciuki za pogodę P.S. To miłe że się o nas (babki) "martwicie"
kwiatko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Koledzy i kolezanki pozdroweienia z NRD Troche tu lata audiczek i to takich, ze pozazdroscic A dzis Pozdro
Maxym83 Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 poszukuję do kupienia antenke Sirio ML-145, gdyby ktos mial na sprzedaz to oferujcie
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 <<
taktuś Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << no kurde, jutro na spocie wymieciemy takie foty,że zwycięży na pewno furka z naszego regionu
Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << no kurde, jutro na spocie wymieciemy takie foty,że zwycięży na pewno furka z naszego regionu innej opcji nie przewiduje :polew: :polew:
luqash Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 hallo co tu taka cisza? czyżby wszyscy picowali autka na spot do zobaczenia
surowik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 pewnie tak, fajnie by było gdyby od nas ktoś wygrał ale u nas są same b5, wiec do 14,30 narazie
Maxym83 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 szkoda ze nie udalo mi sie dotrzec na spocika, ale jeszcze we krwi promil sie trzyma
czaja77 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 no i po spociku było fajnie i zimno. a pogoda teraz fatalna.
taktuś Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki za spota pogoda nie dopisała, ale grunt to się spotkać obecni byli: - Żaneta - Bogdan99 - Czaja77 - Emsi z małżonką - Jose - kolega z Bartoszyc w białej C3 - luqash - Marek z A6 - Marianb - Paweł Olsztyn - Petlik - Picia - Pili + kolega - Skrzypek z małżonką - Surowik - taktuś - Zbychzz
Picia Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Znowu ta pogoda.Ale jeszcze nadrobimy wszystko
Petlik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki za spota pogoda nie dopisała, ale grunt to się spotkać obecni byli: - Żaneta - Czaja77 - Emsi z małżonką - Jose - kolega z Bartoszyc w białej C3 - luqash - Marek z A6 - Marianb - Paweł Olsztyn - Petlik + kolega - Picia - Pili + kolega - Skrzypek z małżonką - Surowik - taktuś - Zbychzz Kolega rowniez zarejestrowany. Nick Bogdan99 Ludzi jak na ta pogode sporo, cieszy mnie to. Wniosek z dzisiejszego powrotu: Trzeba na przyszla zime wymienic tylne opony. Na skrzyzowaniach bokami latalem, a przy wiekszym ruchu niezbyt to ciekawe przezycia Przed Sprecowem znowu row zaatakowali. Volvo V40 lezalo,a na drodze golfik sie olejem posikal. W sumie ciekawy powrot do domu mialem, wlacznie z zawianiem drogi, na ktorej sie zakopalem i przodem wisialem w powietrzu... Koniec Swiata idzie ;P
GRazny Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki za spota pogoda nie dopisała, ale grunt to się spotkać obecni byli: - Żaneta - Czaja77 - Emsi z małżonką - Jose - kolega z Bartoszyc w białej C3 - luqash - Marek z A6 - Marianb - Paweł Olsztyn - Petlik + kolega - Picia - Pili + kolega - Skrzypek z małżonką - Surowik - taktuś - Zbychzz pozazdrościć... u nas zwykle połowa ;(
Skrzypek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 pogoda nie ciekawa gratuluje wytrwałości :> kilka fotek http://picasaweb.google.com/m.skrzypczynski/Spot22022009# do nastepnego :a4fan: Dzięki za spota pogoda nie dopisała, ale grunt to się spotkać obecni byli: - Żaneta - Czaja77 - Emsi z małżonką - Jose - kolega z Bartoszyc w białej C3 - luqash - Marek z A6 - Marianb - Paweł Olsztyn - Petlik + kolega - Picia - Pili + kolega - Skrzypek z małżonką - Surowik - taktuś - Zbychzz nas była trójka
Marianb Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam. Spot jak zawsze udany Oto moje fotki: http://picasaweb.google.pl/Marianb30/Olsztyn22Lutego2009# Jestem pod wrażeniem C3 2.3 quattro kolegi z Bartoszyc Rzadko się trafia takie autko w takim stanie i z takim wyposażeniem Przed Sprecowem znowu row zaatakowali. Volvo V40 lezalo,a na drodze golfik sie olejem posikal. W sumie ciekawy powrot do domu mialem, wlacznie z zawianiem drogi, na ktorej sie zakopalem i przodem wisialem w powietrzu... Koniec Swiata idzie ;P Petlik skąd jesteś dokładnie, bo widzę że masz tablice NOL, a Spręcowo to praktycznie moja okolica. Ja jestem z Dobrego Miasta PS nowy filmik z B2 quattro w akcji:
Rekomendowane odpowiedzi