Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ma ktos etke co ebdzie chodzic na windows 7 64 bit ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ma ktos etke co ebdzie chodzic na windows 7 64 bit ?? może będzie ta co jest w necie ale idzie jak krew z nosa....................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 masz ujowego neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 i co chodzi Ci na win 7 64 bity ?? a jak sie instaluje normalnie czy tez jako obraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 jako obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no to giT Zbyszek kieliszek nas podglada i Arielka ktora była na zlocie ogolnopolskim :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 cześć wam [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:25_________________________________________________wczoraj jakąś b6-ke widziałem od nas czarną - kto to przyznać sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 masz ujowego neta podeślij mi linka skąd zasysasz [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:28_________________________________________________oooo Zbysiu........................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dobrze, że nie napisałeś "wspaniałym", bo już bym Cię Zlot jak zlot, ważni byli ludzie Kto nie był, niech się nie wypowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 koło rolnika w stronę jarot jechało jakieś dziewczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mi dziewczyny zasysaja :polew: ja włąsnie nie wiem skad zassac wersje na win 7 64 bit ale Karol ma to nam nagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 cześć Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 koło rolnika w stronę jarot jechało jakieś dziewczę z ramkami klubowymi >?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a i neta mam ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 na ramki nie zwróciłem uwagi ale naklejka rzuciła sie w oczy na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dobrze, że nie napisałeś "wspaniałym", bo już bym Cię Zlot jak zlot, ważni byli ludzie Kto nie był, niech się nie wypowiada W takim razie zapraszamy do Kaletki to bedziesz miała porównanie Ja wiem ze licza sie ludzie niemniej jednak niektorzy jechali z daleka i niesmak zostaje [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:30_________________________________________________ na ramki nie zwróciłem uwagi ale naklejka rzuciła sie w oczy na klapie to moze zona Arko jak blondyna to ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 I jak tam Zbyszku auta nie sprzedałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jeśli będę dysponowała wolnym czasem, chętnie Póki co, jeszcze nikogo z warm-maz a4 nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi