Ryba22 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Załek czyżby to twój ideał kobiety :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Preferuje blondynki ale fajnie sie rusza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ale portfela nie masz na taką............................... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 no to jak leci na portfel to uj jej w dupe bo tylko do tego sie takie nadaja :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wow maxym juz myslalem ze zapomniales loginu do forum widze ramki w okol szyb wskoczyly, ori rezales czy tasme przykleiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 obiecany link pozdro https://picasaweb.google.com/daniel.sipowicz/Holek?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPq-tIy-q4SMiAE&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Z tego zdjęcia to najbardziej mi się to wdzianko twoje podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Chłopaki - mam pytanko - może ktoś pomoże mi namierzyć jakieś forum na kształt naszego o hyundai santa fe (wydanie 2000-2006, mnie interesuje zwlaszcza 2000-2002, PB+LPG). coś jak u nas - kupuje auto, sprzeda auto, porady dla kupujących i takie tam. w ogóle ktoś coś wie o tym samochodzie?[/size] Serdecznie dziękuję za wszelką pomoc i konkretne rady bo że "coś słyszałem" czy "nie wydaje mi się" to można pitolić do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 google nie boli a Arko, lansik bounsik przegonilem wlasnie troche ostro moje padlo, turbo sie czerwone zrobilo, 15 minut w garazu chodzil na wolnych zanim go zgasilem, ciagle mi sie wydaje ze nie idzie, albo sie przyzwyczailem do tych oszałamiających 150km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wow maxym juz myslalem ze zapomniales loginu do forum widze ramki w okol szyb wskoczyly, ori rezales czy tasme przykleiles? Ramki dorwałem po taniości na Paincie, minuta roboty i po krzyku No ale pewnie niedlugo sobie przykleje takie, na poczatek tasiemki, bo z ori za duzo grzebania jest, na co innego mozna kase przeznaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 chłopaki a co wy w ten chrom tak idziecie jakies fifty pimpy jestescie z ju es sej czy jaki kuj ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 google nie boli Pazie głosu nie majom!! zreszta poważnie to rozkminiam wiec naprawde pomoc wielce by się przydała. na google też grzebałem - jest jedno forum z santa fe, ale troche bezrobociem z niego wali - nie ma takich opcji jak u nas. tylko coś w stylu jak nasz warsztat... i pupa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Adrianus -żaden tam lansik ot po prostu przechodziłem obok to kolo mi cyknął fotkę i tyle-poza tym ja już nie muszę się lansowac za stary juz jestem na takie duperele ,albo ktoś kogoś akceptuje takiego jaki jest albo wio i do domu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Chłopaki - mam pytanko - może ktoś pomoże mi namierzyć jakieś forum na kształt naszego o hyundai santa fe (wydanie 2000-2006, mnie interesuje zwlaszcza 2000-2002, PB+LPG). coś jak u nas - kupuje auto, sprzeda auto, porady dla kupujących i takie tam. w ogóle ktoś coś wie o tym samochodzie?[/size] Serdecznie dziękuję za wszelką pomoc i konkretne rady bo że "coś słyszałem" czy "nie wydaje mi się" to można pitolić do rana tu poczytaj o tym czymś ....http://www.samochody.mojeauto.pl/hyundai/hyundai_santa_fe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 toc zarcik, sam bym sobie sweet focie strzelil mayhem, nie ma zadnego innego tak zajebistego forum jak a4'ka zreszta, jak chcesz kupc santa fe, to takiego z lat 2008, one sa fajne a w chromy wiecej nie wchodze, zostaja kola i relingi i tyle, ramke grilla musze ponownie w mat zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 tak trzymaj moj paziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 siemka razacze! Arko fajni ludzie Ciebie odwiedzają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ale on nie po tej stronie co myslisz -on przyjechał tłumaczyć moim podopiecznym ze warto uczciwie zyć i takie tam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi