Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idę kurna w kimono :):hi:

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

elo elo 320 :D karaluchy pod poduchy :kox:

Opublikowano

wstawać :)

Opublikowano

chyba brak chetnych :gwizdanie: mowilem ze sie tu nic nie dzieje i chyba mialem racje ze spotkan nie organizujecie a sie wszyscy wiecle wzburzyli jak prawde powiedzialem :kox:

Opublikowano

Fefik ,nie denerwuj sie tak -każdy z nas ma swoje zycie i przede wszystkim prace ,bedzie chłodniej to się przeniesiemy na parking na ruś i bedzie wiecej chetnych -proponuje w tę niedziele o godz. ? głosujcie :tongue4:

Opublikowano

chyba brak chetnych :gwizdanie: mowilem ze sie tu nic nie dzieje i chyba mialem racje ze spotkan nie organizujecie a sie wszyscy wiecle wzburzyli jak prawde powiedzialem :kox:

po 1sze nikt się nie wzburzał :)

po 2 powiem po raz kolejny ze zawse mozesz sie wykazac inicjatywa i ogaranc spotkanie czyt. SPOT

po 3 arko Ci napisał jak syt w lecie wyglada :decayed:

masz tu galerie i oblukaj czy tak naprawde sie nic nie dzieje a ze sezon letni to martwy sezon to wiemy nie od dzis ;]

https://picasaweb.google.com/Marianb30

Opublikowano

no mi osobiscie niedziela bardziej pasuje niz sroda, gdzie kazdy jak to mowicie ma wlasne zycie :> w niedziele mysle ze latwiej znalezc czas niz w srode gdzie kazdy pracuje itp. Przynajmniej moim zdaniem... :przebiegly: a zeby organizowac spoty to chyba trzeba najpierw poznac ludzi i wogole zapoznac sie z tematem ( przykladowo skad mam wiedziec ze w lato jest martwy sezon?? :disgust: ) dlatego narazie licze na reszte ekipy :good:

Opublikowano

niedziela na 16 :) bo Kormoran tez wrocił do neidzieli i chyba do godz 16 :) akurat po obiadku bedzie :):decayed:

Opublikowano

możęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zajadęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeeeeeeee :kox:

Opublikowano

siemka!

sorki za dzisiaj, ale robota mnie przypiliła!!!

w niedzielę na 16 chętnie wpadnę na Ruś!? (jak dobrze pójdzie to nowym autkiem :naughty:)

Opublikowano

cupeta juz ogarnieta ????

Opublikowano

a mi sie wydaje ze projekt cupety dobiegł konca :cool1: i czas na przejazdzawki :evil:

Opublikowano

a bedzie rynna zamiast wydechu ?? :D tak z 3 cale od kolektora na całej długosci :decayed: zeby był taki dzwiek :)