Zaleczeq Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Siema to ja niechciany nie lubiany u swoich szanowany joł cieki rap
Ryba22 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Co tam u Was Rybka słychać? Co u Kloro i Fazy`ego? E no stara bieda jak to mówią praca dom ,praca dom i tak trwa ta szara codzienna rzeczywistość
Zaleczeq Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 tak to ja :naughty: wiem ze teskniliscie tak bedzie w alibi ogien w szopie :D
taktuś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Co tam u Was Rybka słychać? Co u Kloro i Fazy`ego? E no stara bieda jak to mówią praca dom ,praca dom i tak trwa ta szara codzienna rzeczywistość Zdrówko najważniejsze i aby do wiosny P.S, a to prawda, że dziewczyna Fazy`ego to Faza ? :wink4:
eSPe Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 KTOŚ CHĘTNY NA GRUPOWE HAMOWANIE (OŚKI I QUATTRÓWKI)??? Jak co to zapraszam do wątku.
kwiatko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 siemka 5 min człowieka na forum nie ma a tu jeb i 3 stronki wskoczyły eSPe co do hamowania to nie bardzo mam co hamować.
adrianus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 hello! arko, jak tam glowka? widzialem wczoraj pod h&b ze mieliscie ostry balet z kumplami, srodek wilczynskiego, a browarki, gorzalka w kubeczkach na legalu elegancko, migalem swiatlami,a Ty nie widziales
Petlik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Szkoda, że spot jutro... dzisiaj mógłbym się w końcu pochwalić, a tak nie da rady
Zaleczeq Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 a sie naebałem o matko bosko kochano :sick3: :sick3: umieram nie pije do nastepnego tygodnia :cool1:
Petlik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wy kombinujcie. Jestem w olsztynie. Jutro do gdanska powrot.
adrianus Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Damian, a co tu kombinowac, nie bedziemy zwolywac nadzwyczajnego spota, zeby Twoja fure poogladac no chyba ze kupiles r8 i kazdy dostaje jazde probna btw, mnie jutro nie bedzie na spocie, musze jechac do siorki, wyladowala w szpitalu w Gdansku:/
Petlik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wiem, wiem. Żartuję przecież Mam nadzieję, że uda się jakiegoś spota do wiosny zaliczyć. Wezmę urlop na poniedziałek przed którymś spotem i podjadę. Z siostrą coś poważnego? Oby szybko wyszła.
adrianus Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 wiem, ja tez zartuje z siorka jako tako, w pon ma wyjsc, ale ze przyjazni sie ona z moja przyszla narzeczona. i siostra ciagle dzis marudzila ze chce z nia pogadac to smigamy jutro na odwiedziny. Damiano, od razu zapisuj sie i rezerwuj sobie termin na wiosne na spota kaletkowego, lub jakieokolwiek innego, nawet jesli nie w kaletce, ale cos na bank zorganizujemy, szczegoly dopniemy za tydzien w alibi:)
Petlik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zobaczymy co da się zrobić Kiedy Kaletki wypadają? Jeśli w majówkę, to z toledoclubem standardowo spędzam W każdym razie spota na pewno ogarnę. Przy okazji fotki do podpisu muszę zmienić. Dziś pierwsze tankowanie i 5.9l/100 przy połowie zbiornika. Wydaje mi się, że całkiem dobrze, jak na te temperatury, styl jazdy i korki.
PAWEL69 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dobry wieczór wsiem.................. Adrian ...jak autko????
Rekomendowane odpowiedzi