arko72 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrianus zawsze stawia na pieśni patriotyczne- bo Polska jest najwazniejsza
Zaleczeq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrian po pijaku lubi ta pieśn :naughty: Pytołem roz dziouchę, czy mnie będzie chciała, To mi pokazała, że takiego wała. Oj, dana...itd Oj, nie do ci ociec, oj, nie do ci matka, Oj, tego, co może dać ci twa sąsiadka. Oj, dana...itd Jedzie Arab jedzie, wielbłąd pod nim hasa, Arab se ogląda, swojego... wielbłąda. Oj, dana...itd Siedziała na lipie, wołała Filipie, Musisz mnie naprędce posmyrać po... ręce. Oj, dana...itd Nikogo mi nie żal, tylko Mikołaja, Odcedzoł zimnioki, oparzył se... boki. Oj, dana...itd Postawimy bacy szklankę coca-coli, Bo po szklance piwa za bardzo... się kiwa. Oj, dana...itd Siedziała na sośnie, wołała żałośnie: "Matulu, czy wiecie, kiedy... mnie zdejmiecie?" Oj, dana...itd Siedziała Danuta z Lechem na tapczanie, Cierpliwie czekali aż mu pała...c dali. Oj, Dana, oj, Dana...itd Posadzili bace na kamieni kupę, Obchodzili w koło, całowali w czoło. Oj, dana, oj, dana, oj, dana, oj, dana, Oj dana, oj, dana, dana-ż moja, dana! Posadzili bace nad brzegiem Dunajca, Jednym ruchem kosy obcięli mu włosy. Oj, dana...itd Co to za gospodarz, co ni mo chałupy, Co to za dziewczyna, co nie daje wina. Oj, dana...itd Maryś moja, Maryś, coś ty za niechluja, Że przy mojej mamie trzymasz mnie za ramię. Oj, dana...itd :polew: :polew:
kwiatko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrianus zawsze stawia na pieśni patriotyczne- bo Polska jest najwazniejsza właśnie mi się to przypomniało :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:23_________________________________________________ Pada śnieg :> POSIADACZE QUATTRO ŁĄCZCIE SIĘ
kwiatko Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ty to masz pomysły Adrian, Załek, Arek organizujemy jakiś wspólny transport?
arko72 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 to proponuje tak-załeczeq ty wiesz gdzie kwiatko mieszka? to my się zpykniemy na taxi na dzielni i pojedziemy po kwiatuszka i do alibi juz z nim co ty na to?
Zaleczeq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja proponuje tak adrian z kwiatkiem jada od siebie ja podchodze pod biedronke do Ciebie, Ty juz tam tez jestes i czekasz oni podjezdzaja po ans i jedziemy do Alibi Gdyz iz poniewaz nie ma sensu gonic taxy od nas na zlota i pozniej wracac taka sama droga trzeba ciac koszta kryzys jest:) plan jest taki Kwiatko z Adrianem jada ze zlotej , wbijaja sie w wilczynskiego (i pozniej za kosciołem w prawo w jarocka i w lewo na flisa po taktusia*) pozniej po nas pod biedronke wbijamy sie w wilczynskiego pozniej w lewno na krasickiego ogien prosto w prawo synow półku i w lewo na pstrowskiego i jestesmy pod Alibi tzn jestes u celu * jezeli Taktus bedzie chciał z nami jechac
arko72 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 przypominam iż taxi zabiera 3 osoby dorosłe , no chyba że znajdą 7 osobową
Zaleczeq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no maxi taxi dopłacimy 10 zł ale pojedziemy wszyscy ja, TY, Karol, Adrian + Marek
Zaleczeq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 18 45 bede np u ciebie pod biedronka pasuje ??[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 11:15_________________________________________________do chłopakow trzeba jeszcze zadzwonic
adrianus Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 spoko, zdzwonie sie z karlosem i tak mozna zadzialac
arko72 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 pasi 18;45 pod biedronką przy chińczyku he he
Skrzypek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 może jeszcze po mnie zajedziecie?
Rekomendowane odpowiedzi