zbychzz Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 I jak Wam się podoba po nowemu ? po nowemu jakoś ale denerwuje mnie, że wszystkiego trzeba szukać. A tak a propos ktoś wie gdzie jest link do nieprzeczytanych postów ? (tych co się wnich brało udział oczywiście ) coś mi się wydaje, że przez te upiększenie liczba użytkowników drastycznie spadnie ;P
adrianus Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 siemano, wow f*ck , ale jakos tak dziko teraz po nowemu na tym forum. dopiero sie zalogowalem, bo wczesniej nei moglem, masakra jakas. musze poszperac, polatac to forum, obeznam sie i ocenie czy lepiej czy gorzej pozdro all
Zaleczeq Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Arko twoja fura widziana dzis zaparkowana pod energetykiem
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Arko twoja fura widziana dzis zaparkowana pod energetykiem A ty co tu ...... robisz o tej porze w piątek singlu
eSPe Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 gdzie spotujecie? Bo Kormoran chyba ostatni raz zalicza Koronę i wracamy za 2 tyg na Ruś.
arko72 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Załeczeq byłem w urzedzie skarbowym pita złożyć he he a tam nie ma gdzie zaparkować wiec podjechałem pod swoją byłą bude
kwiatko Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ja pitole po 4 dniach dopiero udało mi się zalogować!!! Co to qwa jest!!! BTW jedzie ktoś na spota czy nie?
Zaleczeq Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 I jak był ktos na naszym wspaniałym spocie olsztynskim ??
Zaleczeq Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 NIE smoki jadły dziewice i dlatego wygineły z glodu :kox:
Maxym83 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ja z takim pytaniem do was Będę musiał ustawić zbieżność i naczytałem się, że w wielowahaczowym zawieszeniu ustawia się też jakąś "krzywą zbieżności" na specjalnej belce, nie tylko samą zbieżność. I moje pytanie jest takie czy ktoś wie gdzie w Olsztynie jest zakład który zajmuję się takim ustawianiem? A drugie pytanie, to wie ktoś co się dzieje z naszym forumowym mechanikiem Pawłem? dodzwonić się nie można, nie odpisuje i nawet w warsztacie nie zastałem Chyba że się na mnie obraził.
gruby1983r Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 witam andrzej ja nigdy żadnej <krzywej zbieżności >nie ustawiałem tylko zbierzność na drązkach i tyle.ustawiał ni jakis znajomy pawła sławek na piłsudskiego kolo lotosu 70zł przyjemność
Maxym83 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Byłem u tego Sławka jakieś 3-4 miesiące temu i musiałem poprawkę robić bo ściągało mocno na prawo, później poprawił ale dalej trochę ściąga w prawo. No i mam problem jeszcze z pływaniem samochodu na dziurach, koleinach i na śliskiej nawierzchni, d*pa rzuca na prawo i lewo, tak jakby tuleje belki do wymiany, amorki i sprężyny sprawne bo wymieniane. Zawiecha z przodu bez luzów, dzisiaj na przeglądzie sprawdzane na szarpakach, u Sławka na stacji też wcześniej sprawdzane. Jak wymienię tuleje belki to chcę zrobić zbieżność, ale właśnie tak jak się to powinno wykonywać zgodnie ze sztuką regulacji zawieszenia wielowahaczowego
Zaleczeq Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 MAXYM do do Pawełka to pewnie napisze sam co i jak (bo ma przeprowadzke ) a co do zbierznosci ze sciagało itp itd sprawdz czy nie masz jakis spawow na podłodze Chłopy co wy na to żeby się przenieśc od następnego spotu na RU$ ?? dzień już dłuższy to można byłoby sie tam przenieść ??
Maxym83 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 A to by wyjaśniało dlaczego nie ma czasu A co do spawów to nic tam nie ma, 4 lata śmigam tym autkiem (ok 160tys km) i zawsze było ok, do czasu wymiany drążków i końcówek. Wymieniony jeszcze lewy banan na Master Sport niestety, jak się nie uda porządnie ustawić to wymienie ten wahacz na Ruville, tak jak reszta. Ale najpierw do wymiany tuluje belki i sprężyna lewa przód po tym walka ze zbieżnością
Rekomendowane odpowiedzi