kwiatko Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Andrzej jedź z tą zbieżnością do serwisu za krysgumem [biały budynek z szyldem BMW. mają tam zajebistą maszynę i mega komp. mi ustawiali w 3 autach i za każdym razem 100% skuteczności!
Maxym83 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Andrzej jedź z tą zbieżnością do serwisu za krysgumem [biały budynek z szyldem BMW. mają tam zajebistą maszynę i mega komp. mi ustawiali w 3 autach i za każdym razem 100% skuteczności! A ile sobie życzyli za tą przyjemność? i w jakich autach ustawiałeś? w audikach z wielowahaczem? -------------------------------- Kilka opinii o tym Krysgumie na Sikorskiego, większość negatywnych. http://dobrymechanik.net/mechanicy/olsztyn/krysgum-olsztyn.html
Zaleczeq Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 EJ chłopy do ku rwy nedzy przenosimy sie na ta RU$ ?? czy nie do ch uja wacława ??
taktuś Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Hej koledzy, Prowadzenie spotów olsztyńskich przeze mnie jest od pewnego czasu zwykłą iluzją. Banalnie to brzmi - ale nie mam czasu a i verva gdzieś przepadła. Sami widzicie jak to teraz wygląda. Dlatego też chętnie oddam bezterminowo "prowadzenie" nagłówka Spotów Olsztyńskich. Nie będę w nic wnikał i na nic wpływał. Wśród osób, które widzę na przejęcie hadziajstwa to przede wszystkim: - Adrianus - Arko72 - Czaja77 - Kwiatko - Zaleczeq Dwóm osobom z w/w proponowałem już jakiś czas temu administrowanie spotów olsztyńskich, lecz odmówili. Może teraz zmienią zdanie. Trzeba tu pchnąć nowego ducha, coś mądrego zaproponować i prowadzić. Jeżeli nie znajdzie się chętny to dalej nic nie będzie się działo i dalej będziecie czytać terminy spotów z miesięcznym opóźnieniem. Jak znajdzie się chętny to idziemy z tym do moda lub admina i robimy zmianę.
czaja77 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 he ja już Marku powiedziałem co myślę na ten temat.Podobnie jak tobie brakuje mi czasu .a tak po za tym są młodsi,niech ciągną to dalej..
czaja77 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 he jajca jak nic ,przez dwa dni nikt nic nie napisał
zbychzz Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 he jajca jak nic ,przez dwa dni nikt nic nie napisał przez te polepszenia to aż mnie boli jak mam wejść na te forum - tak wszystko intuicyjnie zrobione ... ;p nie wiem czy to tylko moje odczucia ale wkurza mnie ta nowa wersja ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- a tak a propos jak tu wyświetlić wątki z nowymi odpoweidziami na tematy, w ktorych brało sie udział - ktoś wie ?
taktuś Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 he jajca jak nic ,przez dwa dni nikt nic nie napisał ---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- a tak a propos jak tu wyświetlić wątki z nowymi odpoweidziami na tematy, w ktorych brało sie udział - ktoś wie ? u góry szybkie menu -> subskrypcje tematów
adrianus Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 siemano chlopaki, ostatnio w ogole nie mam czasu na przesiadywanie na forum, jakos tak sie to zbieglo ze zmiana forum, ze teraz to nawet jak juz mam chwilke to nie chce mi sie przegladac zawrtosci naszego skarbca w przyszlym miechu bede mial wiecej czasu to przelece forum z gory w dol i z prawej do lewej, poki co mega pozdro dla Was wszystkich!!
kwiatko Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Siemka! Do prowadzenia wątku olsztyńskiego proponuję Załka i/lub Adriana!
kwiatko Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Zdecydowanie zbyt dużo piszecie na tym forum! Normalnie nie nadążam z czytaniem
Fefik90 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 spot wypada w ta niedziele? Mam nadzieje ze juz na rusi
zbychzz Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Siemka!Do prowadzenia wątku olsztyńskiego proponuję Załka i/lub Adriana! )))
kwiatko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Przyznać się czyje to b7 o nr NO 4700E lata po mieście na klubowych ramkach!? ---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:10 ---------- W niedziele o 16.00 zaczynamy spoty na RUSI!!!
Zaleczeq Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 czarny avant ?? btw kupiłem sobie audi z wyciągarka
Patrykbor Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Hej koledzy,Prowadzenie spotów olsztyńskich przeze mnie jest od pewnego czasu zwykłą iluzją. Banalnie to brzmi - ale nie mam czasu a i verva gdzieś przepadła. Sami widzicie jak to teraz wygląda. Dlatego też chętnie oddam bezterminowo "prowadzenie" nagłówka Spotów Olsztyńskich. Nie będę w nic wnikał i na nic wpływał. Wśród osób, które widzę na przejęcie hadziajstwa to przede wszystkim: - Adrianus - Arko72 - Czaja77 - Kwiatko - Zaleczeq Dwóm osobom z w/w proponowałem już jakiś czas temu administrowanie spotów olsztyńskich, lecz odmówili. Może teraz zmienią zdanie. Trzeba tu pchnąć nowego ducha, coś mądrego zaproponować i prowadzić. Jeżeli nie znajdzie się chętny to dalej nic nie będzie się działo i dalej będziecie czytać terminy spotów z miesięcznym opóźnieniem. Jak znajdzie się chętny to idziemy z tym do moda lub admina i robimy zmianę. Biore to na siebie bo porządek musi być ---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- Przyznać się czyje to b7 o nr NO 4700E lata po mieście na klubowych ramkach!?---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:10 ---------- W niedziele o 16.00 zaczynamy spoty na RUSI!!! elegandzkie
Zaleczeq Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 jak NO to nie wiem chociaz wydaje mi sie ze widziałem je jakis czas temu obok Kanta
adrianus Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 nie kojarze tego b7 co do niedzielnego spotu, hmm fajnie by bylo sie w koncu wybrac, kto sie wybiera? moze mnie zabierze, bo marta mi audi zabrala
arko72 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Adrian jak bede w stanie prowadzić to zabiore cie tylko podaj z kąd mam cie odebrac? pozdro
Rekomendowane odpowiedzi