Zaleczeq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jak bede w stanie ---------- Post dopisany 01-01-2013 at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany 31-12-2012 at 18:54 ---------- i jak tam panowie żyjecie :decayed: ja tam git impreza była taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 :grin: belmondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 pany może by tak spiknąć sie w sobotę czy niedzielę na Rusi i powspominać stare dobre czasy???:a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja jestem jak najbardziej za najlepiej za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 no to jest już nas dwóch:decayed: proponuję sobotę a żeby było miło to 14:30 jak za starych dobrych...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 CZYLI SPOCIK - NAJBLIŻSZA SOBOTA O 14:30 NA PARKINGU RUŚ Ktoś jeszcze się zjawi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 mały kwadransik się spóźnię ale będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to jest już nas trzech:grin: ejjjj stara gwardia może się odezwie!! Lista osób na sobotni spocik: zbychzz Pipek skrzypek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qruxat Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja chętnie będę się spotował tylko muszę samochód ogarnąć ale to jeszcze trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 co jest ekipa ? chyba żeście nie poumierali po tym sylwku ? Lista osób na spocik (sobota 14:30 - parking przy zjeździe na RUŚ): Pipek skrzypek zbychzz ---------- Post dopisany 05-01-2013 at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany 04-01-2013 at 10:11 ---------- No i po spocie. Lista osób obecnych jest dość duża i nie wiem czy udało mi się wszystkich wpisać (przepraszam jak kogoś pominąłem Skrzypek Pipek zbychzz Przypomniały sie czasy sprzed kilku lat, jak to też było kilku tylko na spociku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 no widzę spocik udany:decayed:............ja nie miałem jak być ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- a fotki gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 fotka miała być, ale klisza pękła jak obiektyw chwycił moją bm-ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 spoty umarly i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 spoty umarly i tyle w temacie zawsze można przeprowadzić reaktywację dzięki za spota chłopaki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Siena leszcze . Dzisaiaj zawitam w waszym mieście w godzinach popołudniowych ,będę na ulicy magazynowej jak ktoś ma chęć chwile pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 przywozisz złom czy zabierasz złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zabierałem z PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 no tak u ans takie wypiz*owie w tym oln ze juz nawet pkp nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czytali Olsztyn bez obwodnicy, ale z zakazem wjazdu dla tirów - Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 czytali i bardzo dobrze tiry won Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi