Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Sprzedam auto albo żonę na swir.us :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ze tak sie zapytam nie macie ciekawszego miejsca jak ta Rus ...obiekt moich testow na 126P......dzicz mroz pozzalec nie mozna bawet zasranej parowki niezjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 nie marudź - miejsce dobre i po za tym już dobrze przetestowane (a parówke se kupisz w tesco po drodze) kto będzie na spociku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 parówka.......... ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dobre chyba na grilla:shock3: i jak salata cZY pokekon golta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 bede na pewno na spociku pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ja też się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Foty ze spota:decayed: Na spocie obecni byli: 1.Zaleczeq 2.Adrianus 3.Zbychzz 4.Jaccov6 5.Arko72 6.Kwiatko 7.Skrzypek 8.Taktuś btw Arko żarówka postojowa ma nr N10445502 w ASO 35 zł:grin: Jest to żarówka H6W na allegro ŻARÓWKI HALOGENOWE PHILIPS H6W PREMIUM SKLEP WAWA (2976369716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ŻARÓWKA HALOGENOWA OSRAM H6W ORIGINAL SKLEP FV (2976885691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZA TYDZIEŃ SPOT PIWNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dzięki za spota! coraz nas więcej:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 no foty ok. ja niestety nie dałem rady . A co do piwnego to zobaczymy na razie mam inne plany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 no foty ok. ja niestety nie dałem rady . A co do piwnego to zobaczymy na razie mam inne plany... no to musisz je zmienic :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulek516 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 jak zapraszacie koledzy to wpadne i ja bo będę w Olsztynie akurat w tym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 no wbijaj smiało zapraszmy :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Adrian może byś w końcu uzupełnił "użytkownika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 oo fajne fotki widzę dwie nowe twarze ale fotografa to z ciebie nie da Załek hehe aa i arko on jeszcze żyje a może zapomniał hasła na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 sory nie mam lustrzanki tylko jakas stara cyfrówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 trzeba miec oko bo bez tego to lustrzanka nawet ci nie pomoze:grin: koszulki robia sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 trzeba miec oko bo bez tego to lustrzanka nawet ci nie pomoze:grin:koszulki robia sie? nie no to panowie mieli pozować a nie się odwracać jak on zdjęcia robił hii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 robia sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi