Picia Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wesołych panowie-lordowie.Pozdrawiam ekipe.
MARW Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wesołych świąt wszystkim i mokrego dyngusa!!!!!
Skrzypek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Spokojnych świąt no i bezawaryjnych
PAWEL69 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 :hi: Wesołych wszystkim użytkownikom
taktuś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kto będzie na hamowni w sobotę? Nie zapomnijcie też o naszym niedzielnym spocie :a4fan:
Skrzypek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kto będzie na hamowni w sobotę? Nie zapomnijcie też o naszym niedzielnym spocie :a4fan: ja mam w weekend szkołę :wallbash: no chyba że uda mi się wyrwać na chwilkę zobaczymy
zbychzz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja postaram się przybyć - tym bardziej że fura wyleczona w końcu z braku mocy
PAWEL69 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja postaram się przybyć - tym bardziej że fura wyleczona w końcu z braku mocy Witaj Zbynio Co takiego uczyniłeś :gwizdanie: Kupiłeś nową turbawee czy co Pochwal się Nam tu szybciutko
zbychzz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ano trochę postanowiłem pobrudzić się przy moim silniczku wymieniłem przewód podciśnienia, ktory idzie ku sztandze, rozruszałem trochę sztangę no i przepływkę wymieniłem. Turbawkę czyściłem ale to w trasie już bo przejechałem jakieś 1500 km. Teraz furka zaczęła chodzić wprost jak rakieta
Marianb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kto będzie na hamowni w sobotę? Nie zapomnijcie też o naszym niedzielnym spocie :a4fan: Ja będę na hamowni w sobotę. Może wezmę ze sobą grilla, jak znajdę go w garażu. W niedzielę też mam w planach się pojawić na spocie
kwiatko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Co do hamowni to nie mogę obiecać, że się pojawię, ale na spocie będę
zbychzz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 oj przejechałbym sie na hamownie - ciekawe czy kiedyś do olsztyna przyjedzie ktoś z jaką porządniejsz
Maxym83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja tam tez sie zjawie, w sobote na pewno, a w niedziele mam bal licencjacki mojej dziewczyny, ale chyba sie wyrobie
arek87 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja bede na 50% w sobote a na 95% w niedzielę. W piątek wymiana wahaczy + drązki kierwonicze... :gwizdanie: Sztywnego dolotu chyba nie zdąże zrobic
Marianb Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie, dziś na spot zajechało srebrne A4 sedan 1.9TDI poliftowe na tablicach NE 6xxxxx, zrobiło kółeczko i pojechało dalej. Czy to ktoś z A4 Klubu :?: Bo ten samochód stoi ciągle w Dobrym Mieście u mnie pod blokiem .
arek87 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tez widziałem ale nie znam Weźmie ktos jutro Vaga? potrzebne logi bo wykres
luqash Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Koledzy! Jako że rozpoczął się sezon weekendowych wyjazdów proponuję przenieść termin spotów na dzień miedzy poniedziałkiem a czwartkiem sytuacja jest i będzie taka, że zaczniemy wyjeżdżać na wypoczynek weekendowy i spoty będą miały marną frekwencje a przez to i my nie będziemy mieli okazji spotkać się i pogadać moja osoba jest najlepszym przykładem bo opuściłem już jeden spot a i dzisiejszy opuszczę pozdro i licze na dużo fotek z hamowni i spota dzisiejszego
4lo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie wiem jakie zdanie inni maja na temat przeniesienia spotow na inny dzien, ale mi ten pomysl za bardzo nie pasuje. Zobaczymy co zdecyduja olsztynianie... :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam i już donoszę: dzisiejszy spot odbył się na Rusi o godz. 14.30 wśród Passatów i Bmw, które to gumy paliły że hoho, ale najważniejsi byliśmy my w składzie : - Monika i Ewa - Arek87 i Dorotka - Bergi i dziewczyna - Czaja77 - Kwiatko - Leszek Śmiały - Marianb - Maxym83 - Mumer i żona i koleżanka - Paweł 80 B3 - Skrzypek - taktuś - Zbychzz ( za nie pamięć imion przepraszam) Do następnego
Marianb Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Spot fajny, tylko Beeemki hałasowały trochę Z Arkiem87 i Bergim zaliczyliśmy dwa spoty w jeden weekend Dołączył do nas Leszek_smiały w B4 Coupe, no i coraz więcej Pań się pojawia. Fotki wrzuciłem do galerii. Moja wczorajsza produkcja z V8. Emsi jeździł w kółko, a ja nagrywałem :
Rekomendowane odpowiedzi