jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Pewnie tak samo jak tu..ogolnie nic mi niewiadomo.warminsko mazurskie to dziwny region na spoty... Ja czesciej bywalem na spotach w Bydgoszczy studiujac tam niz w olsztynie mieszkajac Edytowane 13 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 jak zwykle tłumy nas beda .... ale jak by nie było robimy ta ustawke czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ja chetny nawet na 4 samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja tam nie wymiekam a ty jak jaccov wpadasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Ja nieodpuszczam okazji.Poczekajmy jeszcze troche moze nie do wszystkich info dotarlo.heheh Edytowane 13 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No zobaczymy zobaczymy do niedzieli jeszcze troszke zostalo :-) A tu jeszcze kolega świstak bodajze tak namawial a teraz cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No dokladnie ,a dobrze bedzie sie spotkac i pomacac wasze audice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no to co niedziela 14 00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dokladnie tak niedziela 14:00 na shell przy trasie nr.7 :-) :-) tak dla przypomnienia dla tych ktorzy moze od tad zaczna czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Moze byc nawet 13ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Mi tam tez i 13 nawet pasuje ogulnie mam cala niedziele wolna wiec ja sie dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 garry jeszcze moze przyjedzie to bedzie sie z kim scigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 moze byc i 13 ja usane tylko z boku i po patrze ..... bo z czym ja do was chłopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Moze snieg popada to i ja sie poscigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 To chyba i ja tak samo jak a4 stane z boku ba z 90km to zaduzo nie podzialam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ja mam duzo i wam pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 jaccov wez ten swoj mistrzowski aparat co mia łes na na vag famili bo zdjecia robił zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 jak to ten co miales w olsztynie na dajtkach to tez jestem za , a nawet musisz zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Aparat bedzie spokojnie zabiore nawet statyw.pisalem do moda by podwiesil info o spocie a ogolnie to przydalo by sie zmienic moderatora. Edytowane 13 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi