kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja tez bede:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przez olsz lecisz? tak tylko nie wiem o ktorej co i jak, zostawie zone z synem w GW i od razu bede lecial na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Siemka, sorki ale ostatnio zarobiony jestem i nie zaglądałem na forum. Co do podwieszenia info o spocie w tym wątku to jak na razie nie ma takiej opcji na nowym forum (ostatnio rozmawiałem z Hugo na ten temat). Miłego spot_owania. Myślę, że jeśli jaccov6 ogarnie temat organizacji to na pewno spot wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Dzieki Panowie za spotkanie ,wrzucam swoje zdj takie na szybko pozdro i do NASTEPNEGO ! Edytowane 19 Października 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) dzieki za spota chłopaki do nastepnego [ Edytowane 19 Października 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 dzięki za spocisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 widzę, że spocik udany no i super, niedźwiedzie budzimy się :P pamiętacie?? może by się spot_kał i powspominał stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzis była okazja do spotkania sie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzis była okazja do spotkania sie!! była niejedna i będzie jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja również dziekuje i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Czekamy na zdj od Jacka -) Ale Panowie , przed śniegiem trzeba jeszcze cos ogarnąć a następny w zimę na jakimś dużym parkingu to jaja beda -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) miejscówka za***ista powiem więcej nawet jak by jaszcze ze dwa auta dojechały to byśmy się pomieścili fajnie się było spotka na kolejne się pisze kilka fotka bo narobiliście mi smaka i szukam fantów żeby nie te relingi tan też laleczka z oblanym błotnikiem ropą Edytowane 19 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Heh na następny zlot zdejme relingi i napcham tam waty i zobaczymy jak bedzie wyglądało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Dzis była okazja do spotkania sie!! była niejedna i będzie jeszcze więcej może długo nie jestem na forum a4 ale bez urazy kółko forumowe a4 z olsztyna to raczej nie istnieje a spoty w rusi.....no proszę to niema nic wspólego ze spotem, który ostatni raz odbył się chyba rok temu.......... sam siebie pochwale za te foto Edytowane 19 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 No Jacek , szacunek , szacunek na foto , 1 klasa -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Plac za***isty szkoda kurde ze tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Plac za***isty szkoda kurde ze tak daleko Raz na jakis czas mozna sie spotkac ile ty masz km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 105 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 foto za***iste .... ty i twoj aparat robi cuda..... koniecznie trzeba ogarnac nastepnego spota a napewno bedzie nas jeszcze wiecej miejscówka za***ista powiem więcej nawet jak by jaszcze ze dwa auta dojechały to byśmy się pomieścili fajnie się było spotka na kolejne się pisze kilka fotka bo narobiliście mi smaka i szukam fantów żeby nie te relingi tan też laleczka z oblanym błotnikiem ropą musiałeś pisac o tej ropie nie było czasu zeby umyc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ja mialem 60 ale po takiej dordze ,ze wracalem 40km/h , a nie jak wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi