l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Hehe A gdzieś Ty zime widział przez ostatnie 5 lat? Zawsze parkuje tyłem, w audi tez parkowałem tyłem, competition tez jest niski i nikt nie marudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papadziordzio Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Przy tej dokładce jest nisko, u nas leży jeszcze nie zamontowana bo na miejsce parkingowe już nie się nie wjedzie, przy m pakiecie wchodzi na styk z krawężnikiem, z dokładką nie, kombinuję jak upierdzielić na wysokość krawężnik - tylko co na to wspólnota... Wydech / końcówka to podstawa przy 2.0, jedna wygląda bardzo biednie. Cięcie zderzaka, dopasowanie i wyszło tak: Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez papadziordzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 W dniu 4.04.2019 o 20:55, krystian3769 napisał: Tak z braku laku myślałeś może przednie lampy rozkleic i zrobić środki czarne ? Czy to już trąci ...? ? Jest coś godnego uwagi, tylko cena lekko zaporowa https://allegro.pl/oferta/bmw-f30-lampy-przod-full-led-black-m-performance-7910773182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) 7 godzin temu, papadziordzio napisał: Przy tej dokładce jest nisko, u nas leży jeszcze nie zamontowana bo na miejsce parkingowe już nie się nie wjedzie, przy m pakiecie wchodzi na styk z krawężnikiem, z dokładką nie, kombinuję jak upierdzielić na wysokość krawężnik - tylko co na to wspólnota... Wydech / końcówka to podstawa przy 2.0, jedna wygląda bardzo biednie. Cięcie zderzaka, dopasowanie i wyszło tak: eee tam, nie jest tak nisko. Nisko jest jak obniżymy auto, na oryginalnym zawiasie miejsca a miejsca. Jeszcze się zastanawiam nad tym spoilerem na klapie... Swoją drogą z ceną to lekko pojechali po bandzie, za demo którego już nie produkują 300k to niezłe przegięcie https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-vat23-340i-xd-msport-performance-touring-dealer-bmwarena-ID6BLJls.html#8d26f3eabf Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Autko połknęło trasę do Chorwacji, spalanie bardzo fajne. Dawno nic się nie działo ale powoli do przodu udało się zakupić Head-up Screen, czekam na paczuszkę i działam z montażem. Edytowane 6 Maja 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 To jest ori ?? Mam w swoim BMW head-upa ale normalnie na szybę rzuca. Ten patent wygląda....... no lekko trąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 3 minuty temu, Ogi napisał: To jest ori ?? Mam w swoim BMW head-upa ale normalnie na szybę rzuca. Ten patent wygląda....... no lekko trąca. To jest ori BMW, wiadomo że head-up lepszy ale jak się nie ma co się lubi https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/2361627-bmw-wyswietlacz-head-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papadziordzio Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Średnia prędkość widzę dobra . Pogoda dopisała? Co do spalania faktycznie...mi ciężko wykręcić taki wynik na dwupasmówce i na 18'. HUD niestety jak dla mnie straszna kicha za tą cenę . Osobiście inwestycja w duży wyświetlacz była strzałem w 10, nie myślałeś nad oryginalnym systemem z szerokim ekranem? Robi jednak dużą robotę we wnętrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 W dniu 6.05.2019 o 21:57, l.e.s.t.e.r napisał: To jest ori BMW, wiadomo że head-up lepszy ale jak się nie ma co się lubi https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/2361627-bmw-wyswietlacz-head-up Kurcze to wyglada jak jakis celownik w messerschmitcie a nie head-up do samochodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) W dniu 8.05.2019 o 09:19, papadziordzio napisał: Średnia prędkość widzę dobra . Pogoda dopisała? Co do spalania faktycznie...mi ciężko wykręcić taki wynik na dwupasmówce i na 18'. HUD niestety jak dla mnie straszna kicha za tą cenę . Osobiście inwestycja w duży wyświetlacz była strzałem w 10, nie myślałeś nad oryginalnym systemem z szerokim ekranem? Robi jednak dużą robotę we wnętrzu. Średnia prędkość była dobra do Chorwacji ? niestety zostałem spacyfikowany przez chorwacką policję w A4 B9 , teraz czekam na foty z podróży - zobaczymy co przyjdzie Pogoda lipa totalna, jeden dzień był taki że można było na plaży poleżeć, woda w morzu w kostkach, jednego dnia jak wstałem to były białe góry, śnieg spadł ? W Chorwacji prędkość przekroczona powyzej 50km/h mandat od 1000-3000 kun, takze trochu wiecej niż u nas. Na szczęście Policjant był fajny i skończyło się na 500 kun Edytowane 9 Maja 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 W dniu 8.05.2019 o 12:14, Ogi napisał: Kurcze to wyglada jak jakis celownik w messerschmitcie a nie head-up do samochodu . Przymierzyłem do auta i odesłałem, totalna lipa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Jako że z wyświetlaczem przyziernym nie bardzo wyszło, trzeba było zaiwestować $$$ w inny towar Liczniczek calutki LED. Edytowane 21 Maja 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) no i jest, poszło szybko i bez niespodzianek licznik niszczy system ? Edytowane 26 Maja 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 wyglada mega dobrze, to ori ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 42 minuty temu, Ogi napisał: wyglada mega dobrze, to ori ?? Ori licznik 6WB, dobrze że robi robotę bo cena za tego moda lekko zaporowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 nic się nie dzieje to wlepię zdjęcia "na sportowo" Generalnie auto (odpukać) jeździ bez awaryjnie i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 prezentuje się mega ? jak mi się podobają te bejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 7 godzin temu, pajda napisał: prezentuje się mega ? jak mi się podobają te bejce Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 powoli przymiarka do zimy, dzisiał kółeczka odebrane z malowania proszkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 w oczekiwaiu na nowe dekory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi