l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Października 2019 Autor Opublikowano 26 Października 2019 Winter edition...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Udało się kupić tunel środkowy od M3 ( podpórka na kolano ) siadło idealnie Edytowane 10 Grudnia 2019 przez l.e.s.t.e.r
l.e.s.t.e.r Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Udało się wydrukować na drukarce 3D światłowody, dodatkowo zostały wymienione moduły led na poprawione (mocniejsze). Wszystko pasuje P&P ambient light zmienia się również na biały kolor. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez l.e.s.t.e.r
Ogi Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 O skubany, tu mnie zaskoczyłeś na maxa
l.e.s.t.e.r Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) efekt ponad spodziewany udało się dodatkowo zakodować tak podświetlanie aby te listwy ambient light ściemniać/rozjaśniać z head unit a podświetlanie zegarów można regulować z palca koło przełącznika świateł. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez l.e.s.t.e.r 1
l.e.s.t.e.r Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) No i przyszło NBT EVO ID5, poleciała paczuszka do kolegi z forum BMW aby CARPLAY działał na całym ekranie i do HU Vin dopisał. Edytowane 4 Lutego 2020 przez l.e.s.t.e.r
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 no i jest NBT EVO ID6 z CARPLAY i Wifi
l.e.s.t.e.r Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 jednostopniowa koretka lakieru + ceramika. Zdjęcia z postępu prac 1
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) no Panowie się trochę musieli nagimnastykować ale efekt jest super Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez l.e.s.t.e.r 1
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Dzięki Krystian, do Grudnia trzeba dbać potem chyba będę się za B9 rozgląda A tu zdjęcia robione aparatem przez detailera 1
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Powolutku, powolutku cały czas do przodu Podmieniłem przyciski szyb na lift z chromem zawitały lusterka elektrycznie składane podmieniłem drążek od biegów na wersję SPORT i wisieńka na torcie podmiana reflektorów z bixenon na full led Edytowane 7 Czerwca 2020 przez l.e.s.t.e.r
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 nie mam, nie wiem czy w F30 była dostępna taka opcja.
MaciekPL Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Duzo zmian widze jeszcze trochę i nie będzie co modzić. Jakbyś miał zmienic f30 na coś nowszego co byś wybrał? Coś Ostatnio szukam między bmw a może mercedes..
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ja mam to auto jakoś do Grudnia i też właśnie się zastanawiam co dalej. albo będzie mercedes albo Alfa Romeo Giulia , była oferta za 1599 netto/miesiąc za tą wersję 4x4 280Hp Niestety A4 B9 musi być w mega wersji żeby to jakoś wyglądało, w środku fajne z zewnątrz takie se. Alfa Romeo - Abonament | Samochód na abonament ABONAMENT.ALFAROMEO.PL Poznaj nowoczesne rozwiązanie dla Twojego biznesu - abonament to miesięczna opłata za fabrycznie nową Alfę Romeo, pokrywająca większość wydatków, związanych z eksploatacją samochodu...
Rekomendowane odpowiedzi