Leszczonka Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Godzinę temu, Mosek napisał: jak zalozysz wszystko i zlozysz to do kupy to bedziesz widzial wtedy co nie pasuje, fajnie ze zaczynasz zewnatrz wszystko, pozniej srodek leci caly? Taki jest plan chodź fotele wolałbym s4 ale to $$$$ bo te sporty to to samo co sline tylko nie obite tak jak powinny być od początku hehe ? podsufitka wleci czarna najprawdopodobniej i kiera ścięta ale trzeba odłożyć na srodeczek tutaj znalazłem fotki z całym czarnym frontem i trochę nie przemawia to do mnie jak mówiłem ciemno dla mnie,przyjdzie wiosna złoże graty zobaczymy hehe
Kris0112 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 druga fotka przód jest kozacki ale by musialo byc bez rejstracji...... sam mysle jak to u mnie wyjdzie:)
Leszczonka Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2018 Wpadł grill i powiem całkiem zadowolony jak na chińczyka :)) ramka srebrna i znaczek oooo raczej tak samo zostanie :))))) tylko trochę razi mnie ta blenda bo sa 3 mocowania na rejestracje i oryginalna z grilla całkiem wysoko jest więc dam chyba zwykła ramkę lub przerobię mocowania w tej blendzie + blachę na 3m przywalić do niej Gdzie ta wiosna!
Veiru Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Chyba kupowaliśmy nasze grylle u tego samego Pana Chińczyka! Tobie też dał tylko jedną śrubę na przykręcenie mocowania pod tablice rejestracyjną? Wiesz, pomimo że to najwyższe mocowanie pod tablicę jest stosunkowo blisko loga OOOO to zauważ, że przy ORI grillu jest na podobnej wysokości Ah... kusi żeby bez tablicy latać, co?
D4NTE Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 W dniu 13.01.2018 o 18:01, Leszczonka napisał: Graty wróciły od lakiernika + zabezpieczone ceramika c Będzie sztos ale do wiosny to bym nie wytrzymał aha dyfuzor obowiązkowo w połysk czarny...
Leszczonka Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2018 8 godzin temu, Veiru napisał: Chyba kupowaliśmy nasze grylle u tego samego Pana Chińczyka! Tobie też dał tylko jedną śrubę na przykręcenie mocowania pod tablice rejestracyjną? Wiesz, pomimo że to najwyższe mocowanie pod tablicę jest stosunkowo blisko loga OOOO to zauważ, że przy ORI grillu jest na podobnej wysokości Ah... kusi żeby bez tablicy latać, co? Tak jedna śruba jest tylko,No bez tablicy kozak byłby bardzo :)) 5 godzin temu, D4NTE napisał: Będzie sztos ale do wiosny to bym nie wytrzymał aha dyfuzor obowiązkowo w połysk czarny... Założę graty do auta zobaczę czy czarny czy ori srebrny zostanie bo każdy pisze czarne wszystko ale jak dla mnie za ciemno będzie, też już bym to wrzucił tylko marznąć w garażu to wole se w ciepło na spokojnie założyć
Leszczonka Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Ostatni element układanki dotarł ori hella Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Leszczonka
Gibons Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 4 minuty temu, Leszczonka napisał: Ostatni element układanki dotarł ori hella Więc jednak się udało ? brałeś tam gdzie Ci mówiłem?
Leszczonka Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 6 minut temu, Gibons napisał: Więc jednak się udało ? brałeś tam gdzie Ci mówiłem? Tak tak faktycznie ori dzieki za link
Gibons Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Teraz, Leszczonka napisał: Tak tak faktycznie ori dzieki za link Spoko
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Rozumiem że kupiłeś samą skorupę zderzaka C+ ? Jeżeli tak możesz wrzucić nr. potrzebnych elementów do uzbrojenia ...
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wsumie jestem teraz na bieżąco z tematem ale jeszcze wolę się upewnić : )
Leszczonka Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2018 2 godziny temu, krystian3769 napisał: Wsumie jestem teraz na bieżąco z tematem ale jeszcze wolę się upewnić : ) Tak sama skorupę bo cieżko trafić zeby kratki nie były porysowane czy daszek,wszystkie części kupiłem w Aso po spoko zniżce wiec wyszło praktycznie tyle co na Allegro a nowe wszystko tu masz rozpiskę 8K0807611E - element zamykający środek zderzaka 8k0807513 a y9b - listwa czarna 8k0807647 B - siatka środek zderzaka 8k0807083 A - adapter nadkola lewa 8k0807084 A - adapter nadkola prawy 8k0807682 T 01C - kratka wlotu powietrza prawa 8k0807681 Q 01C - kratka wlotu powietrza lewa 8k0807246 - nakładka prawa 8k0807245 - nakładka lewa
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Mam dokładnie tak samo Właśnie chodzi mi dokładnie o te dwa ostatnie nr. Powiedz mi co to jest i czy nie jest to zbędne ... Czy to nie jest czasem blęda którą zasłaniasz od środka plastry miodu w kratce halogena ? Możesz mi to pokazać gdzie to idzie dokładnie w zderzaku?
Leszczonka Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 22 godziny temu, krystian3769 napisał: Mam dokładnie tak samo Właśnie chodzi mi dokładnie o te dwa ostatnie nr. Powiedz mi co to jest i czy nie jest to zbędne ... Czy to nie jest czasem blęda którą zasłaniasz od środka plastry miodu w kratce halogena ? Możesz mi to pokazać gdzie to idzie dokładnie w zderzaku? Podobno jest to potrzebne bo wybrzusza zderzak i robi sie on taki *napompowany* będę składał przekonam sie
krystian3769 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Oki Jak złożysz to proszę opisz co to jest A tak wogóle auto masz zayebiaszcze C+ w tym kolorze zrobi robote Edytowane 27 Stycznia 2018 przez krystian3769
Leszczonka Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Auto uzbrojone jeszcze tylko listwy progowe przykleić zostało jak dla mnie Competition+ w tym kolorze naprawdę jest kozakiem hehe
Norbas Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Kolor mega z pakietem compi auto robi wrażenie Powodzenia w dalszym modzeniu
krystian3769 Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Pięknie siedzi Się competysiaki na wiosnę posypały...
Rekomendowane odpowiedzi