Fido Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Niestety padło mi łożysko piasty koła przedniego i mus wymienić. Jakie polecacie ? Bo rozpiętość cenowa mnie przeraża.Sporo jeżdżę do niemcowni więc nie chcę kupić badziewia.
MemberA4 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 FAG SKF to są oryginały w pudełku FAGa możesz mieć SKFa a cena może być nizsza
Fido Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Średnia cena za nie to coś koło 200 zł za sztukę ???
MemberA4 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Na allegro po 180 wychodzi SKF i jest to cena przystępna bo w sklepach wołają ponad 200 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Fido Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Ok. Zawitały SKF-y Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Fido
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 jakie sa objawy padniętego łożyska i jak to zdiagnozować. Pojawiły się u mnie dziwne dźwięki jakby wyząbkowanej opony z przodu samochodu i też pomyślałem o łożysku ale nie wiem jak sprawdzić.
szafa Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 30 minut temu, miro_x napisał: jakie sa objawy padniętego łożyska i jak to zdiagnozować. Pojawiły się u mnie dziwne dźwięki jakby wyząbkowanej opony z przodu samochodu i też pomyślałem o łożysku ale nie wiem jak sprawdzić. Najprościej unieść samochód i zakręcić kołem, jeśli będzie cisza to opony
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 no właśnie opony mam nówki tegoroczne i nie potrafię powiedzieć kiedy to zaczęło tak "śpiewać" bo mało nim jeżdżę. Podjadę do mechanika i zobaczymy na podnośniku.
Rekomendowane odpowiedzi