Marcin Gugu33 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam, jak w temacie, pompe SAI mam zajechaną i nawet juz ktoś ją rozłączył wczesniej bo weże nieszczelne - jak to wyrzucić z softu bo 14 błędów sypie? sonde za katem można wyrzucić? czy to dopiero jak wywale kata i dam DP?czy te czynności mogę sam zrobić? posiadam Vag'a 311 i Vag k+can commander 1.4 1.8T ANB 99r.
Banan Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 nic tymi softami nie zrobisz , musisz się do jakiegoś Tunera wybrać
Marcin Gugu33 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 podobno mozna? tylko czy ktoś wie jak? czy na prawde tuner potrzebny?
Banan Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Trzeba soft w ecu wyedytowac - tym tego nie zrobisz , a tym bardziej jeszcze trzeba wiedziec jak 1
sivyx Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak byś jeszcze dokupił se trzeciego ryżowca mppsa, to byś se zrzucił flash'a, się ugadał z kimś z forum i by ci myślę, że za jakieś 100-150 PLNów ogarnął temat.
koloboro Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 ogólnie to wiedza tajemna. nikt za free ci tego nie napisze. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi