Edge31 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam Panowie czy ten licznik ma CAN? Chciałbym podłączyć concert 2 i nie wiem czy uda mi się to podłączyć
Fazii Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ma can Co byś nie zrobił to i tak na nim nie będziesz miał rds z radia bo to pół fis.Ps. Szukaj powoli vdo bo twój to felerny jaeger :-P
Edge31 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Chodzi mi o podlaczenie concert 2 żeby mialo wszystkie funkcje,nic się z nim nie dzieje Kolego a powiedz mi w które przewodu spiąć can h i can l ? I jeszcze pytanko czemu on jest z 2006r?
Fazii Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 57 minut temu, Edge31 napisał: Chodzi mi o podlaczenie concert 2 żeby mialo wszystkie funkcje,nic się z nim nie dzieje Kolego a powiedz mi w które przewodu spiąć can h i can l ? I jeszcze pytanko czemu on jest z 2006r? Tak l i h 2006 pniewaz poprzedni podzialał tylko kilka lat (jak to Jaeger) i dali nowy
Edge31 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Sory że Cię trochę pomecze Ale które to przewody w zielonej kostce ? (Kolor) ? Są tutaj gdzieś te przewody ? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Edge31
Banan Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ten myk tylko zadziała w półfisie z poliftowej C5 Ale jak chcesz kombinować to szukasz can convience ( rozpiska wtyczek jest na forum )
Rekomendowane odpowiedzi