Tomasz_Stunt Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Część może ktoś ma już ten temat z głowy i podpowie jak i gdzie przenieść filtr oparów który jest w wnęce koła zapasowego a może mogę go zlikwidować a rurki zaślepić połączyć, chciał bym włożyć butlę LPG, tak wiem gaz go kuchenek itp ale sorry mam koło siebie panów gazowników to czemu by nie założyć instalacji auto to Audi A4 B6 Sedan 1.8T Quattro jakieś porady pomoc ? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Tomasz_Stunt
15lolo Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 było tym na forum , wycinasz grzyba, wyrzucasz filtr a przewody łączysz ze sobą , otwór zaślepiasz
Tomasz_Stunt Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2018 W dniu 16.01.2018 o 07:49, 15lolo napisał: było tym na forum , wycinasz grzyba, wyrzucasz filtr a przewody łączysz ze sobą , otwór zaślepiasz Podasz link do tematu ? wpisywałem już rożnie w wyszukiwarkę i zawsze pudło tez własnie mi się kojarzy ze to gdzieś było.
tomekp94 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 dajesz do gazownika on wytnie to i zaślepi, filtr się wyrzuca i łączy przewody
Tomasz_Stunt Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 W dniu 21.01.2018 o 17:41, tomekp94 napisał: dajesz do gazownika on wytnie to i zaślepi, filtr się wyrzuca i łączy przewody Nie ma takiej mowy zrobię to sam żebym był tego pewny na 100% nie chce żeby później była jakaś rdza itp u mnie wszytko musi być pomalowane dopasowane zrobione pedantycznie huk że stare auto ale ma być wszystko tip top ktoś ma ten link to wcześniej założonego tematu tego typu ?
Tomasz_Stunt Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2023 Audi USA sprzedane ale może się to komuś przyda, mianowicie został zdjęty zbiornik paliwa przewody połączone ze sobą by ominąć filtr oparów, szybko okazało się że zbiornik zapowietrza się i nie można go zatankować i wywala paliwo, pomogło zrobienie odpowietrznika na trójniku z zwykłego przewodu gumowego i na końcu dałem tez filtr LPG co by opary gdzieś za bardzo na wydech nie leciały, sam filtr razem z wężem poprowadziłem za nadkole, no a nowy właściciel to mówił iż wysepka w wnęce została wycięta, na jej miejsce dana blacha i założone LPG, niech auto mu służy jak najlepiej
Rekomendowane odpowiedzi