Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 Avant 2.0Tdi 177KM 2014 2xS-line Monsoon Gray, Rotor 19" 9J et33, Eibach Sportline ,Black Edition ,Edelstahl 2H1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie wyszło :kox: Jeszcze klameczki poprawić i gites. Pod tymi podłokietnikami to jest jakieś ori miejsce czy jak ? 

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, Norbas napisał:

Ładnie wyszło :kox: Jeszcze klameczki poprawić i gites. Pod tymi podłokietnikami to jest jakieś ori miejsce czy jak ? 

Myślałem też o poprawieniu klamek ale niestety nie było już czasu ...może przyszłości to zrobie jeszcze .Nie mam takiego oświetlenie Ori w B8 także trzeba robić samemu rezać dziury i ciągnąć instalacje ale to nie problem 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa monsuniki :kox:

f46dc1e6-4607-4b55-a15b-1bbcac0f6d87.JPG

Fura na żywo robi robotę :slina::kox:

Opublikowano
  • Autor

@Norbas  miło było poznać kogoś również  pozytywnie zakręconego :audi: :hi:

Właśnie wczoraj wróciłem z urlopu i w miesiąc przejechałem  4.5tys km  i przyszedł znowu czas na wymianę oleju i filtrów .Z racji że już zbliża się 200tys na blacie czas też wymienić rozrząd ... Auto mam już 2 lata i od zakupu zrobiłem 65tys km i powoli przychodzi czas na wymianę klocków z przodu i cały czas się zastanawiam czy wrzucić zestaw od S4 ? w tygodnia auto też przejdzie nowy TÜV bo już się kończy.

IMG_20190805_104720.jpgIMG_20190805_104715.jpgIMG_20190805_104844.jpg

W weekend miałem okazję pojeździć takim o to Audi R8 V10 wrażenia z jazdy niesamowite ? zapas adrenaliny na cały dzień po przejeździe na torze...

IMG-20190804-WA0058-01.jpeg

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano

Nie zastanawiaj się, tylko zakładaj mocniejsze hamulce. Jeden z lepszych modów i na pewno jeden z pierwszych w kolejnym moim aucie.

PS. Do oddania mam zaciski 320 na przód jak coś za jakieś drobne, ale mimo wszystko polecam zestaw 345/330.

Opublikowano

O widzę autoprezent ma pomaranczke jeszcze, 3 lata temu mieli tylko białasa z 4.2... Ty też leciałeś 4.2 czy to juz 5.2 ?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Norbas napisał:

O widzę autoprezent ma pomaranczke jeszcze, 3 lata temu mieli tylko białasa z 4.2... Ty też leciałeś 4.2 czy to juz 5.2 ?

No teraz była 5.2 V10 525ps  jedzie niesamowicie?

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, l2k2 napisał:

Nie zastanawiaj się, tylko zakładaj mocniejsze hamulce. Jeden z lepszych modów i na pewno jeden z pierwszych w kolejnym moim aucie.

PS. Do oddania mam zaciski 320 na przód jak coś za jakieś drobne, ale mimo wszystko polecam zestaw 345/330.

I chyba tak zrobie:thumbup1:

Opublikowano

Większy hamulec to większe bezpieczenstwo i ladniejszy wygląd we wnęce koła ?

Nie ma co myśleć - trzeba działać ? 

Do przemyślenia tylko która opcja ?

Opublikowano

jeździłem też tą pomarańczką 3 lata temu, niesamowite auto :kox:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 12.08.2019 o 08:05, jedrekx napisał:

jeździłem też tą pomarańczką 3 lata temu, niesamowite auto :kox:

O proszę to widze że więcej osób zna temat:)

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio nabyłem taki o to zestaw dekorów,  myślałem żeby założyć u siebie bo są fabrycznie nowe ,ale jakoś 2H1 bardziej mi się jednak podobają tak więc zestaw idzie na sprzedaż...

IMG-20190817-WA0116.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, WojtekA4B8 napisał:

Ostatnio nabyłem taki o to zestaw dekorów,  myślałem żeby założyć u siebie bo są fabrycznie nowe ,ale jakoś 2H1 bardziej mi się jednak podobają tak więc zestaw idzie na sprzedaż...

IMG-20190817-WA0116.jpg

Sprzedajesz za tyle co kupiłeś? 

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Gibons napisał:

Sprzedajesz za tyle co kupiłeś? 

Raczej nie ...  

Opublikowano

Eh nie wiem skąd Wy bierzecie te okazje, ładne widziałbym kiedyś u siebie takie :D 

Opublikowano
22 minuty temu, szafa napisał:

Eh nie wiem skąd Wy bierzecie te okazje, ładne widziałbym kiedyś u siebie takie :D 

Okazji się nie szuka ona same wpadają :D

Opublikowano

Tak myślałem, że wciągnąłeś ten karbon :) 

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Nowy Tüv zrobiony Eibach Sportline wpisany w dowód można teraz śmigać na legalu ,przy okazji zmieniony został olej filtry, tarcze i klocki z przodu ,wycieraczki na szybę , teraz powoli zaczynam się rozglądać za jakimiś oponami na Zimę .IMG_20190907_112731.jpgIMG-20190916-WA0001.jpegIMG_20190822_082335.jpgIMG_20190917_011524.jpg

Opublikowano

Przygotowanie do zimy zrobione ??

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, tomi790 napisał:

Przygotowanie do zimy zrobione ??

Delikatne ? nie długo trzeba będzie położyć jakaś powłokę na zime. Jeszcze parę nowych modów wpadnie w  tym roku...:)