D4NTE Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 W dniu 4.05.2019 o 17:16, WojtekA4B8 napisał: Eibach Sportline na pokładzie... fotki tak na szybko dzień po założeniu 150km zrobione ,wrażenia z jazdy na mocny plus i nie jest wcale dużo twardziej niż na 1BV Dodatkowo zmieniony został grill tylko tym razem czarny połysk + czarny znaczek również połysk Super się prezentuje na tych rotorkach. Mody na duuuuuży plus
adamd69 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Zacne autko,zadbane i prezentuje się świetnie ?
adamd69 Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Panowie,dziś miałem okazję obejrzeć auto Wojtka i powiem tak...... Jest zadbane,lakier w bardzo dobrej kondycji,środek jak dla mnie bajunia,choć wiem że jeszcze coś się będzie działo.....kurczę zazdroszczę mu ? Wygląd auta......ślinotok pewny!!! ? Felgi dają tego zadziora....jest naprawdę petarda ....siedziałem i wiem co mówię ? Wojtek gratki za stan auta i szacun za pozytywne zakręcenie marką ? Dzięki za dzisiejszą przesyłkę...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 jeszcze tylko wydech z 3.0 tdi i można sprzedawać ?
PUTZMEISTER Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Grill kupywałeś czy malowałeś? Niezła bryka
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 21 godzin temu, adamd69 napisał: Panowie,dziś miałem okazję obejrzeć auto Wojtka i powiem tak...... Jest zadbane,lakier w bardzo dobrej kondycji,środek jak dla mnie bajunia,choć wiem że jeszcze coś się będzie działo.....kurczę zazdroszczę mu ? Wygląd auta......ślinotok pewny!!! ? Felgi dają tego zadziora....jest naprawdę petarda ....siedziałem i wiem co mówię ? Wojtek gratki za stan auta i szacun za pozytywne zakręcenie marką ? Dzięki za dzisiejszą przesyłkę... Dzięki Adam?Coś tam się staram dbać o auto ?nie ma problemu jak mogę to zawsze pomogę... 7 godzin temu, PUTZMEISTER napisał: Grill kupywałeś czy malowałeś? Niezła bryka Dzięki ? grill wymieniony na nowy? 18 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: jeszcze tylko wydech z 3.0 tdi i można sprzedawać ? Pomyślę jeszcze na tym wydechem w przyszłości ,ale auta na razie jeszcze nie sprzedaje ?
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 Zewnątrz można powiedzieć że już mam prawie wszystko skończone co miałem w planie...chyba że znowu coś się urodzi w głowie albo MaciekPL na coś mnie nakręci ? a trzeba przyznać ma dobre pomysły w głowie ?chciałem założyć jeszcze ten zderzak c+ ale jedna zostanę przy swoim. Auto jest całe w oryginalnym kolorze także nie chce żeby była jakaś różnica w odcieniu lakieru jak pomaluje nowy zderzak. Przy jasnych kolorach często delikatnie widać różnicę po malowaniu ,a ja jestem na to wyczulony jakoś ,chociaż bardzo mi się on podoba... W tygodniu wpadną jeszcze nowe bajery tym razem do środka...
adamd69 Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 13 minut temu, WojtekA4B8 napisał: W tygodniu wpadną jeszcze nowe bajery tym razem do środka... Coś chyba już wiem .....? Ale swoją drogą.....wizualnie auto robi wrażenie,środek bardzo mi się podoba.Można byłoby przelecieć całe auto glinką jeszcze raz,potem pastą wykańczającą......i wosk na to. I wtedy już bez okularów przeciwsłonecznych nie podchodz........ ?
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 1 godzinę temu, adamd69 napisał: Coś chyba już wiem .....? Ale swoją drogą.....wizualnie auto robi wrażenie,środek bardzo mi się podoba.Można byłoby przelecieć całe auto glinką jeszcze raz,potem pastą wykańczającą......i wosk na to. I wtedy już bez okularów przeciwsłonecznych nie podchodz........ ? I dokładnie taki zabieg zostanie zrobiony za dwa tygodnie ? muszę tylko resztę kosmetyków kupić tych co mi polecileś?
WojtekA6C7 Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Chyba już się ułożyło ? Edytowane 18 Maja 2019 przez WojtekA4B8 1
qlimazz Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 Idealnie, ja bym robił tego rotora w czarny mat dla pełnej stylistyki shadow line.
Pawel88ST Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Dobrze siedzą te sporline ?chyba zmienię moje prokity ???
WojtekA6C7 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Opublikowano 19 Maja 2019 9 godzin temu, adamd69 napisał: Niezły pocisk..... Dzięki Panie ? 7 godzin temu, Pawel88ST napisał: Dobrze siedzą te sporline ?chyba zmienię moje prokity ??? Szczerze myślałem że siądzie mocniej ale jest już dobrze ,wystarczająco jak dla mnie...
WojtekA6C7 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) 18 godzin temu, qlimazz napisał: Idealnie, ja bym robił tego rotora w czarny mat dla pełnej stylistyki shadow line. Dzięki? Myślałem przed zakupem tych felg żeby kupić czarne Rotor, ale jakoś nie podobają mi się do końca czarne felgi na aucie...pewnie to już kwestia gustu... Edytowane 19 Maja 2019 przez WojtekA4B8
qlimazz Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Przede wszystkim gustu ale też koncepcji na projekt.. Tutaj black gloss zrobił robotę
WojtekA6C7 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 W dniu 19.05.2019 o 21:48, qlimazz napisał: Przede wszystkim gustu ale też koncepcji na projekt.. Tutaj black gloss zrobił robotę Muszę przyznać tutaj ładnie się prezentuje...
WojtekA6C7 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 Czarne dodatki ciąg dalszy Oryginalne czarne nakładki wydechu 8K0 253 825 F Komplet dekorów Piano Black Kluczyk z A7 Competition plus Czarny połysk Oryginalne projektory z logo @MaciekPL jeszcze raz dzięki za Black Package Z racji że zostały wymionene sprężyny w aucie na Eibach Sportline ,także tygodniu w aucie została ustawiona geometrie w Audi Zentrum Krefeld i niebawem też tam zostanie wymieniony kompletny rozrząd z pompą wody...
Rekomendowane odpowiedzi