Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co sądzicie o tym zderzaku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba najladniejsza allegrowa podroba ale pewnie jakosc wykonania = :sick3:

Opublikowano

Jakość wykonania pewnie jest :thumbdown:

Opublikowano

Laminat.. :kox:

Opublikowano

nie no jesli mialbym zbierac na rs`owy to raczej pomaluje dokladki w kolor... efekt moze nie taki sam ale bedzie lepiej :naughty:

A co do jakosci to nie mialem watpliwosci... Mocniejszy kopniak i dziura jest :decayed:

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć zderzak na wzór RSa to poszukaj Riegera :wink4:

Opublikowano

nie pakował bym się w ten zderzak dozbieraj lepiej trochę :cool1:

Opublikowano

Pytanie jeszcze dlaczego nie ma zdjęcia gotowego produktu, tylko zdjęcie znalezione gdzieś z sieci. Nie wierzę, że akurat zderzak na tej audi jest od tego gościa.

Opublikowano

Za 200zł to chyba kpl halogenów a nie zderzak :thumbdown: Ja mam zderzak z laminatu ala RS ale wyglada 100razy lepiej niz ten i trzeba malowac co rok peka itp....Nie polecam :thumbdown:

Opublikowano

Takie zderzaki byly fajne ale jakies 5 lat temu :decayed:

Z gory trzeba zaznaczyc ze taki laminat nie bedzie idealny i beda problemy z spasowaniem go do auta :thumbdown:

Opublikowano

Żadne laminaty :thumbdown: Jak szukasz to szukaj czegoś markowego bo kupisz taki, za chwilę Ci popęka i będziesz żałował :confused4:

Opublikowano

miałem kiedyś taki zderzak ale RIGER a nie jakaś podroba :rolleyes:

Opublikowano

Matko lepiej tego nie kupuj :) tu masz oryginalny http://moto.allegro.pl/item559672537_audi_rs4_zderzak_przedni.html :gwizdanie: tylko trzeba będzie błotniki zmienić od RS4 :)

Tylko coś mi się wydaje że kolega chce to zrobić tanim kosztem. A taka zabawa z błotnikami od RSa już trochę kosztuje.

Opublikowano

Takie zderzaki z laminatu nie mają żadnej wytrzymałości :kwasny: max do 5km/h. Strzeli ci kamień spod ciężarówki na drodze i będzie buba. Myślę że szkoda twojego wysiłku z dopasowaniem, finansowaniem, lkierowaniem a potem montowaniem znowu starego zderzaka. Miałem taki fajny pomysł w B4 od RS2 i tak ten pomysł sie skończył jak opisałem po krótce:/

Szukaj Ori! 3mcie się

Opublikowano

Matko lepiej tego nie kupuj :) tu masz oryginalny http://moto.allegro.pl/item559672537_audi_rs4_zderzak_przedni.html :gwizdanie: tylko trzeba będzie błotniki zmienić od RS4 :)

Tylko coś mi się wydaje że kolega chce to zrobić tanim kosztem. A taka zabawa z błotnikami od RSa już trochę kosztuje.

Wiesz co tanie to ..... sam wiesz jakie :)

Albo cos się robi i robi dobrze albo się tego nie robi. Więc jeśli ma być tanio to niech zostanie oryginalny zderzak i tyle. (Oczywiście to jest tylko moje zdanie) Kolega zrobi jak chce. :hi: