michuNS Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Panie i Panowie A4 B5 Rok 1996 silnik AAH 2.8 v6 12v + podtlenek lpg :gwizdanie: skrzynia manualna naped FWD kolor zielona perła Wyposazenie -climatronic -4 x szyby w pradzie -grzane tyłki -FIS -ASR -centralny z domykaniem szyb i alarmem -el lusterka -tempomat -halogeny w lampach -ABS -Szyberdach -fabryczne kubełki -fabrycznie obnizony zawias -ciemne szyby tył -2x Air bag -skórzana kiera i lewarek -instalacja telefonu -zmieniarka w bagazniku -hak
pablo_9 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Bardzo ładnie się rezentuje A4 + za FIS + za przednie fotele + za kiere - za las w środku (kwestia gustu) Założysz fajną felgę to będzie
Patrykbor Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ładna jest tylko jeszcze lampy przednie po II lifcie + zenon , felunek no i haczyk bym zdjął
Sqarek Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Niunia super wyposażenie dokładnie ładny felunek i będzie Pozdrawiam.
Gość BIKER Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ładna. Trzeba przyznać. Jakieś fajne szpulki wrzuć i będzie miód malina
michuNS Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 ej co to jest k@#wa las w srodku ?
Patrykbor Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 drewienko [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 13:33_________________________________________________ale to jest kwestia gustu ,a o gustach się nie gada
Kriss-82 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 hehe, no kawał drewna masz w środku , faktycznie to kwestia gustu, ale też wole bez Ładna Asia
michuNS Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 drewienko [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 13:33_________________________________________________ale to jest kwestia gustu ,a o gustach się nie gada dobre buahaha nie skumalem :polew: ...a tak na marginesie zeby to chociaz było drewno.. :gwizdanie:
franio Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 fajna, tylko szkoda, że Ci z kiery znaczek eski wydłubali
michu93 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 dziwny masz materiał na fotelach drewienkiem się nie przejmuj, też go nie chciałem, ale z czasem go polubiłem, szczególnie ładnie zaczęło to wyglądac jak zawiesiłem wunerbauma zielonego ogólnie fajna sztuka i jak mi się podoba ten znaczek na słupku :drool:
czaki22 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ładna wersja ładnie utrzymane silnik tez ok srodek jak u mnie zmien radio na concerta bron boze na jakies srebrne gówno z mp3 kup zmieniarke mp3 w tej cenie, concert owiele lepiej wyglada, lamki przednie do zmiany, jakachesz mozemy sie dogadac w rozliczeniu wezme te
plastuch Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie no Stary skandal komin masz niewypolerowany A tak poważnie to fajne Cacko!
Rekomendowane odpowiedzi