House Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Hej, wymieniłem manetki w swoim a4 b8 08" na poliftowe ale dalej mi mało. Chciałbym zmienić na manetki od A8 4H tylko jest jeden problem. A8 jako limuzyna występowało tylko w sedanie i obsługę komputera miało w innym miejscu niż manetka i teraz mam pytanie do Was. 1. Czy manetki a8 4h są rozbieralne tak, żeby wymienić tylko plastikowe elementy (na błyszczące) 2. Czy w którymś modelu audi były manetki w black piano ale z obsługą fis w manetce wycieraczek ? Help 1
House Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Opublikowano 20 Lutego 2018 Tak więc jak ktoś będzie szukał takiej informacji, to bez problemu da się zamontować manetki. Jeszcze muszę zawalczyć z błędem wywalanym przez czasową regulację wycieraczki oraz "dystans" z manetki tempomatu ale wszystkie pozostałe funkcje śmigają aż miło. Żeby zaadaptować manetkę do avanta (ja mam kombii) trzeba ją rozebrać i wyłamać jeden ogranicznik.
House Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Nie, wymieniłem same manetki plus elektronikę. Pozostaje kwestia komputera pokładowego. Musze rozebrać stare manetki i zobaczyć czy da się zaadaptować przycisk od zmiany. Trochę mi się zeszło z tym więc nie miałem czasu zająć się tym kompem. Edytowane 21 Lutego 2018 przez House zmiana
Zbig208 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 21 godzin temu, House napisał: Tak więc jak ktoś będzie szukał takiej informacji, to bez problemu da się zamontować manetki. Jeszcze muszę zawalczyć z błędem wywalanym przez czasową regulację wycieraczki oraz "dystans" z manetki tempomatu ale wszystkie pozostałe funkcje śmigają aż miło. Żeby zaadaptować manetkę do avanta (ja mam kombii) trzeba ją rozebrać i wyłamać jeden ogranicznik. Z błędem "dystans" nic nie zrobisz chyba że dołożysz radar.
House Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Myślę, że wymontowanie elektroniki od opcji "dystans" pomoże ale zobaczymy a Ty masz wymienione na a8 ? Jak rozwiązałeś sprawę komputera pokładowego i przełączania jego funkcji ?
Zbig208 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Manetek z A8 nie mam i w przełączaniu komputera nie pomogę.
Rekomendowane odpowiedzi