rafal83_1983 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam pytanko mam jak w temacie jest możliwość wyjęcie soczewki z odbłyśnikiem bez wyciągania całej lampy z auta?czy wtyczka na żarniku ma jakieś zabezpieczenie?jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia chętnie przyjmę bo chciałbym się dobrze przygotować żeby niczego nie spierdzielić
Lukasz_N Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Żeby wyjąć soczewkę trzeba rozklejać lampę.
booolek Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Potwierdzam trzeba lampę rozkleić. Jest na miękkim kleju więc bez problemów .
Rob@k Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Robiłem to u siebie. Trochę zabawy rozkręcania i rozklejania. Na spokojnie zajęło to pół soboty.
rafal83_1983 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Dzięki pany. Chyba i mnie czeka rozbiórka bo soczewka jakby zakurzona
Fido Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Kiedyś chirurgowi znudziła się robota w szpitalu i najął się jako mechanik. Szef mu zlecił naprawę główną silnika, postawił swojego pracownika by go nadzorował i obiecał mu za to 50 zł Po robocie szef pyta pracownika czy chirurg ma fach w rękach. Pracownik na to że szef musi mu dopłacić bo cały remont przeprowadził przez rure wydechową. Tak więc jak się uprzesz to bez wyciągania lampy wydrzesz soczewkę. Dla chcącego nic trudnego. Edytowane 23 Lutego 2018 przez Fido
rafal83_1983 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 Ahaha dobre. Jakoś ogarne tych kilkanascie srubek i zatrzasków
Rekomendowane odpowiedzi