mgtan Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 o ja pier... to kupuje samochód za tyle piniędzy i nie moze sobie zmienić kluczyk lub baterii w pilocie... no straszna sprawa... a z folią to może sobie zawsze usunąc folie
turdzi Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ale cie dojechali na evo.org za ta Evke:decayed:
mgtan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 etam..nic nie ma ciekawego... ... a evo.org to specyficzne forum... zupełnie inne niż a4 Makki wystroji i będzie kosa a ma co stroić w sumie
_Makki_ Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Z bialasem mam spokoj w koncu Goscio zadowolony i dzwoni zajarany o pakiet Swissvaxa. Zrobie mu jakos auto po operacji kolana Ewcia dostala nowe zycie, cos tam zaczyna jezdzic EVO VIII dyno @ Race Rent.pl - YouTube
_Makki_ Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 u mistrza Mateusza Na vpower 100 narazie jest stabilne ok 430 i 550Nm. Nie pamietam dokladnie. Masakra jak to jezdzi teraz. Respect dla czlowieka za mape! Okazalo sie ze norki zestroily ewke na jakies kosmiczne paliwo wyscigowe..
turdzi Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 No spoko to trzebs teraz inwestowac w siebie co by sobie krzywdy nie zrobic ;-) ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- Dla treningu moze bys my sie wybrali tu : tylko musial bym soebie jakis woz zmontowac bo B8 mi troche szkoda ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Makki jak juz masz takie auto to moze dla treningu moze bys my sie wybrali tu : tylko musial bym sobie jakis woz zmontowac bo B8 mi troche szkoda
Rekomendowane odpowiedzi