Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj potwierdzono ze jeszcze dokladnie 3 tygodnie do odebrania nowej niuni! :))

Juz wtedy powinni skonczyc z pakietem Autoglym Lifeshine..

Autoglym:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=D805010BB4045B47&playnext=1&playnext_from=PL&v=31N-vHVb6Ck

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawy ten pakiecik Autoglym :)

autko swieci sie jak psu ... :P :>

ładnie wygląda ta S3 po umyciu tym...

Opublikowano

Wiecie moze jakie jest ET w orginalnych felgach 8,5x19" RS6II?

Przegladalem norweski katalog wyposazenia dodatkowego do B8 i chyba znalazlem blad.

8525616144d71818.jpg

Albo to blad albo ja zostalem wprowadzony w blad :)

Nie powinno tam czasem byc ET43?

Opublikowano

Może to nie błąd, jak felga szersza to trzeba ją wypośrodkować, co by nie trała od środka i o nadkole.

Opublikowano

Hehe, wyslalem sprawe do norweskiego "Kulczyka" i okazalo sie ze znalazlem blad w katalogu!! :)

Powinno byc tak jak napisalem wczesniej ET43!

No kurde bo juz mialem stracha ze montuja nieodpowiednie felgi w fabryce. hehehe

Opublikowano

_Makki_ gratki, ja w salonie znalazłem błąd co do niutków w nowym B8 i to olali, wychodzi, że 1,8T ma 180 Nm hihihi, dlatego pewnie cały czas stoi w salonie :)

Opublikowano

A moze by takie hamulce zapodac? :kox:

A405.jpg

A402.jpg

A403.jpg

Opublikowano

A moze by takie hamulce zapodac? :kox:

Ło matko , Makki, nie obraź się, bo to kwestia gustu, ale jak na moje - :thumbdown:

Zdrowaś

K.

Opublikowano

Zaczynam myslec o zmianie tarcz i zaciskow na wieksze dlatego ze fabryczne hamulce przod i tyl z "otwartymi" 19" felgami wygladaja jak tarcze hamulcowe w rowerze.. I jeszcze jak dojdzie czarna felga to juz wogle tarcze i zaciski beda bardzo widoczne... To moje zdanie:)

Apropos zestawu Brembo ze zdjec powyzej to raczej nie wchodzi on juz w gre :(

Dowiedzialem sie ze ten zestaw - Brembo seria Gran Turismo dozwolona jest wyłącznie w zawodach i na drogach prywatnych(na terenie UE). Można tego używać uzyskując nową homologację, w rozumieniu dyrektywy 98/12/CE.... bleee

Opublikowano

Wystarczy Brembo Max + dobre Ferrodo ale w rozmiarze większym np. od S4 B8 pod warunkiem, że są większe niż Ty będziesz miał u siebie :) ale myślę, że tak szybko nie wypuszczą sportowych hamulców do B8 w amatorskim wydaniu.

Opublikowano

O tak moze zepsuc piekny przod S-Line w A5 :( Do tego to jeden z adminow forum VW Audi Norwegen. No ale gustu sie nie dyskutuje..

Ja nawet za darmo nie zaloze kitu Caractere...

8d0fd2ac1d3d1c4da208922ff1a5698c.jpg

Opublikowano

Czy udało ci się zamontować LEDy z tyłu ?

Musiałeś kupować nowy moduł komfortu BCM2 ?

Opublikowano

jak tam makki kiedy odbiór ?? :naughty:

Opublikowano

Czy udało ci się zamontować LEDy z tyłu ?

Musiałeś kupować nowy moduł komfortu BCM2 ?

Jeszcze nie odebralem autka ale temat "rozgryzam" odnosnie ledow.

Juz wiadomo ze model A4 2010 bedzie mial LEDy z tylu w pakiecie Xenon Plus. Czyli juz niedlugo kod do przerobki bedzie dostepny. To tylko kwestia czasu i bedzie po temacie :) [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 18:50_________________________________________________

jak tam makki kiedy odbiór ?? :naughty:

Odbieram czwartek-piatek w przyszlym tygodniu. Autko juz jest w Norwegii ale narazie stoi w Oslo w firmie Autoglym. Powinni jakos jutro lub w poniedzialek skonczyc zabawe z pakietem Lifeshine i wtedy wysylaja autko do mnie. Juzz nie moge sie doczekac:)

Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami! :kox:

Opublikowano

Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami!

tam to dbaja o klienta :good:

no to czekamy na prezentacje autka ;]

Opublikowano

Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami!

tam to dbaja o klienta :good:

no to czekamy na prezentacje autka ;]

Trzeba umiec negocjowac...

To moje prezenty:)

ac3d8f5c59683b47med.jpg

9c9fd5e1b68cb303med.jpg

6f69680d6d4600ebmed.jpg

e600357359da8148med.jpg

6c8962eff49c5a2b.jpg

Felgi beda lakierowane na czarno jakos w weekend po odbiorze auta. To samo lusterka.

Ale nadal nie wiem czy robic na czarny mat czy polysk.... :disgust:

To samo tyczy sie dolnej listwy w przednim zderzaku. Czarny mat czy polysk? Jak polysk to tak zeby pasowalo do grila 3.0TDI.. Nie wiem sam. Wtedy chyba lusterka i felgi tez na polysk.. Ale znowu jak bedzie polysk to auto bedzie wygladalo na takie "plastikowe". Tak mowi moja pani :)

Rozmawialem z Remusem i wyglada na to ze jestem pierwsza osoba ktora spytala ich o przerobke wydechu w A4 B8 2.0TDI QA 170KM na podwojny tak jak w 3.0TDI. Jeszcze nie zaczeli tego produkowac ale bardzo mozliwe ze uda mi sie cos takiego zamowic... :)

Wtedy dolna czesc w zderzaku tylnym dojdzie od 3.0TDI S-Line i tez bedzie robiona na czarno..

Teraz tylko pytanie MAT czy POLYSK??? :wallbash:

Opublikowano

Uważam, że połysk pod grill, co do wydechu to masz opcję Supersprint który jest lepszy od Remusa no chyba, że Sebring już coś zdziałał w kwestii wydechu, sprawdź u ABT'a może oni mają gotowe, na ebay'u jest dużo FOXów które są dobre jakościowo :)

Opublikowano

ale macie ludzie problemy...

:>

_Makki_ takie fajne sobie to auto sprawiles i kolor mega fajny i te czarne dodatki .......... a tak go oszpecisz tymi czarnymi felgami :rolleyes:

Zobaczysz ze moglo byc sportowo , awangardowo ale jednak z klasa a przez ten kolor tych felg wyjdzie a`la Pimp My Ride dla DODY :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...