_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Dzisiaj potwierdzono ze jeszcze dokladnie 3 tygodnie do odebrania nowej niuni! ) Juz wtedy powinni skonczyc z pakietem Autoglym Lifeshine.. Autoglym: http://www.youtube.com/view_play_list?p=D805010BB4045B47&playnext=1&playnext_from=PL&v=31N-vHVb6Ck
Tobi_one Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ciekawy ten pakiecik Autoglym autko swieci sie jak psu ... :> ładnie wygląda ta S3 po umyciu tym...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Wiecie moze jakie jest ET w orginalnych felgach 8,5x19" RS6II? Przegladalem norweski katalog wyposazenia dodatkowego do B8 i chyba znalazlem blad. Albo to blad albo ja zostalem wprowadzony w blad Nie powinno tam czasem byc ET43?
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Może to nie błąd, jak felga szersza to trzeba ją wypośrodkować, co by nie trała od środka i o nadkole.
_Makki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hehe, wyslalem sprawe do norweskiego "Kulczyka" i okazalo sie ze znalazlem blad w katalogu!! Powinno byc tak jak napisalem wczesniej ET43! No kurde bo juz mialem stracha ze montuja nieodpowiednie felgi w fabryce. hehehe
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 _Makki_ gratki, ja w salonie znalazłem błąd co do niutków w nowym B8 i to olali, wychodzi, że 1,8T ma 180 Nm hihihi, dlatego pewnie cały czas stoi w salonie
_Makki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A moze by takie hamulce zapodac?
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A moze by takie hamulce zapodac? Ło matko , Makki, nie obraź się, bo to kwestia gustu, ale jak na moje - Zdrowaś K.
_Makki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaczynam myslec o zmianie tarcz i zaciskow na wieksze dlatego ze fabryczne hamulce przod i tyl z "otwartymi" 19" felgami wygladaja jak tarcze hamulcowe w rowerze.. I jeszcze jak dojdzie czarna felga to juz wogle tarcze i zaciski beda bardzo widoczne... To moje zdanie:) Apropos zestawu Brembo ze zdjec powyzej to raczej nie wchodzi on juz w gre Dowiedzialem sie ze ten zestaw - Brembo seria Gran Turismo dozwolona jest wyłącznie w zawodach i na drogach prywatnych(na terenie UE). Można tego używać uzyskując nową homologację, w rozumieniu dyrektywy 98/12/CE.... bleee
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wystarczy Brembo Max + dobre Ferrodo ale w rozmiarze większym np. od S4 B8 pod warunkiem, że są większe niż Ty będziesz miał u siebie ale myślę, że tak szybko nie wypuszczą sportowych hamulców do B8 w amatorskim wydaniu.
_Makki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 O tak moze zepsuc piekny przod S-Line w A5 Do tego to jeden z adminow forum VW Audi Norwegen. No ale gustu sie nie dyskutuje.. Ja nawet za darmo nie zaloze kitu Caractere...
Elberoth Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czy udało ci się zamontować LEDy z tyłu ? Musiałeś kupować nowy moduł komfortu BCM2 ?
_Makki_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czy udało ci się zamontować LEDy z tyłu ? Musiałeś kupować nowy moduł komfortu BCM2 ? Jeszcze nie odebralem autka ale temat "rozgryzam" odnosnie ledow. Juz wiadomo ze model A4 2010 bedzie mial LEDy z tylu w pakiecie Xenon Plus. Czyli juz niedlugo kod do przerobki bedzie dostepny. To tylko kwestia czasu i bedzie po temacie [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 18:50_________________________________________________ jak tam makki kiedy odbiór ?? Odbieram czwartek-piatek w przyszlym tygodniu. Autko juz jest w Norwegii ale narazie stoi w Oslo w firmie Autoglym. Powinni jakos jutro lub w poniedzialek skonczyc zabawe z pakietem Lifeshine i wtedy wysylaja autko do mnie. Juzz nie moge sie doczekac:) Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami!
Tobi_one Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami! tam to dbaja o klienta no to czekamy na prezentacje autka ;]
_Makki_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dostalem portfel z serii Audi Exclusive pod kolor tapicerki auta:) Czyli czarna skora z jasnymi szwami! tam to dbaja o klienta no to czekamy na prezentacje autka ;] Trzeba umiec negocjowac... To moje prezenty:) Felgi beda lakierowane na czarno jakos w weekend po odbiorze auta. To samo lusterka. Ale nadal nie wiem czy robic na czarny mat czy polysk.... To samo tyczy sie dolnej listwy w przednim zderzaku. Czarny mat czy polysk? Jak polysk to tak zeby pasowalo do grila 3.0TDI.. Nie wiem sam. Wtedy chyba lusterka i felgi tez na polysk.. Ale znowu jak bedzie polysk to auto bedzie wygladalo na takie "plastikowe". Tak mowi moja pani Rozmawialem z Remusem i wyglada na to ze jestem pierwsza osoba ktora spytala ich o przerobke wydechu w A4 B8 2.0TDI QA 170KM na podwojny tak jak w 3.0TDI. Jeszcze nie zaczeli tego produkowac ale bardzo mozliwe ze uda mi sie cos takiego zamowic... Wtedy dolna czesc w zderzaku tylnym dojdzie od 3.0TDI S-Line i tez bedzie robiona na czarno.. Teraz tylko pytanie MAT czy POLYSK???
Gość wojtasko Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ale macie ludzie problemy...
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Uważam, że połysk pod grill, co do wydechu to masz opcję Supersprint który jest lepszy od Remusa no chyba, że Sebring już coś zdziałał w kwestii wydechu, sprawdź u ABT'a może oni mają gotowe, na ebay'u jest dużo FOXów które są dobre jakościowo
turdzi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ale macie ludzie problemy... :> _Makki_ takie fajne sobie to auto sprawiles i kolor mega fajny i te czarne dodatki .......... a tak go oszpecisz tymi czarnymi felgami Zobaczysz ze moglo byc sportowo , awangardowo ale jednak z klasa a przez ten kolor tych felg wyjdzie a`la Pimp My Ride dla DODY
Rekomendowane odpowiedzi