Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a będzie coś jeszcze w tym aucie nowego prócz kosmetyków? :decayed:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a będzie coś jeszcze w tym aucie nowego prócz kosmetyków? :decayed:

Tak, na siedzeniu pasażera będzie leżało zamówienie na nowe :audi::decayed:

Opublikowano

Nowy mod z bialasem bedzie po nowym roku :)

50fb8c54c3bf4900.jpg

:naughty:

Opublikowano

mam z Mothers wheel brush'a i nie jestem z niego za bardzo zadowolony :disgust:

ojj... czemu? ;( Ja właśnie na taką szczoteczkę poluję tylko krótszą..

A tak w ogóle to Makki Ty wariacie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

_Makki_ opisz co do czego i jak się sprawują nowe kosmetyki, oczywiście w odpowiednim dziale

Opublikowano

Haha ładnie detox tutaj się kłania pozytyw hobby ;) Zmień furę na a5 3.0 tdi białe po lifcie i sprzedaj mi za 3 lata :D

Opublikowano

50fb8c54c3bf4900.jpg

Skad to SPY foto :naughty: lampy LED z polifta 2012 :good:

Opublikowano

_Makki_ opisz co do czego i jak się sprawują nowe kosmetyki, oczywiście w odpowiednim dziale

Ktore z nowych kosmetykow Cie interesuja? :)[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 09:16_________________________________________________

Skad to SPY foto :naughty: lampy LED z polifta 2012 :good:

Od goscia z Krakowa ktory montuje LEDy i robi instalacje.

Apropos LEDow to zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo jezeli zaloze tylko tyl z polifta.

Przednie mi sie nie podobaja i uwazam ze "stare" sa fajniejsze. Caly urok przodu B8 to te LEDy falowane..

Teraz jak nowe Audi maja ten sam przod i te same swiatla to na pierwszy rzut oka to nie widac co to jedzie..

Opublikowano

Apropos LEDow to zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo jezeli zaloze tylko tyl z polifta.

Przednie mi sie nie podobaja i uwazam ze "stare" sa fajniejsze. Caly urok przodu B8 to te LEDy falowane..

Teraz jak nowe Audi maja ten sam przod i te same swiatla to na pierwszy rzut oka to nie widac co to jedzie..

tez tak mysle

Opublikowano

Mialem okazje ostatnio zobczyc taka przerobke :) Jedna rzecz mnie tylko zrazila :( otoz te cale rezystory ( czy jak to nazwać ) sa zaj*****ie gorace .

Generują bardzo duza ilośc ciepła i boję sie zeby nie było ( odpukać ) jakiegoś zwarcia w instalacji .

Opublikowano

Też mi sie wydaje, że dzielone ledy tylne lepiej pasują do dzielonych z przodu.

Opublikowano

Mialem okazje ostatnio zobczyc taka przerobke :) Jedna rzecz mnie tylko zrazila :( otoz te cale rezystory ( czy jak to nazwać ) sa zaj*****ie gorace .

Generują bardzo duza ilośc ciepła i boję sie zeby nie było ( odpukać ) jakiegoś zwarcia w instalacji .

Miejmy nadzieję, że nic takiego nie będzie miało miejsca :) Dużo osób jeździ z tak zamontowanymi lampami i z tego co wiadomo, nie maja zadnych problemów:) CUBER już ponad rok ma coś takiego i jak narazie spokój :good:

BTW, Makki, piękny samochód :wink4:

Opublikowano

_Makki_ te Lotusy to aplikatory? jak się sprawuje pad washer? może jakiś filmik jak to się robi, ja kupiłem płyn do prania padów i microfibr Smartwax'a i daje radę w pralce, resztę przeczytałem na butelkach :>

Opublikowano

50fb8c54c3bf4900.jpg

widze ze każdemu wysłał Marcin to foto :kox:

Opublikowano

510 tys pln to r8 w PL chyba kosztuje nowe

cenę tego A6 przeliczyłeś na PLNy ? :naughty:

jestem pewien, że dla pracujących w NO cena za te auto to mniejszy problem niż jakieś 300 tys PLN za te auto w PL, ale nie tu o tym mowa :tongue4:

auto po prostu kosa i tyle, w naszym kraju to w normalnych warunkach kilkadziesiąt lat odkładania praktycznie wszystkiego co się zarobiło :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...