Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

_Makki_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Czarne felgi są zarąbiste i popieram całkowicie.

Dodatki, o których mówiłeś, dałbym w mat - połysl będzie się świecił jak psu ... na wiosnę.

Jeżeli kolor auta jest w połysku to moim zdaniem dodatki też powinny być w połysku, po za tym matowy lakier nie jest już taki fajny w utrzymaniu, wiem bo malowałem kiedyś Kadetta w półmacie i nie było za wesoło.

Ale o co chodzi

ale macie ludzie problemy...

Ale o co chodzi ? :)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 13:48_________________________________________________

Uważam, że połysk pod grill, co do wydechu to masz opcję Supersprint który jest lepszy od Remusa no chyba, że Sebring już coś zdziałał w kwestii wydechu, sprawdź u ABT'a może oni mają gotowe, na ebay'u jest dużo FOXów które są dobre jakościowo :)

Supersprint jest duzo drozszy od Remusa to po pierwsze a po drugie nie znam "ludzi" od Supersprinta wiec nie chce mi sie placic tyle kasy za wydech nie majac zadnych rabatow..

Remusa mialem juz w kilku autkach i jak narazie nie moge powiedziec nic zlego. Wiem ze Supersprint jest lepszy ale...

ABT mi sie nie podoba.. A FOX to wogle pierwszy raz slysze :) Zapytam google i zobacze co to :)

Kiedyś handlowałem Remusem, Supersprintem i FOXem, FOX ma bardzo dobre końcówki wydechów z kwasówki :)

Supersprint to 1sza klasa co do wydechów :)

ale macie ludzie problemy...

:>

_Makki_ takie fajne sobie to auto sprawiles i kolor mega fajny i te czarne dodatki .......... a tak go oszpecisz tymi czarnymi felgami :rolleyes:

Zobaczysz ze moglo byc sportowo , awangardowo ale jednak z klasa a przez ten kolor tych felg wyjdzie a`la Pimp My Ride dla DODY :polew:

Kwestia gustu chyba nie podlega dyskusji. Wedlug mnie bialy ibis ze srebrnymi felgami nie wyglada za ciekawo.. Ale zobaczymy w czwartek :)

Widzialem wiele bialych aut z czarnymi kolami i raczej nie zmienie juz decyzji.

Tu zdjecie ostatniego autka ktore widzialem na zywo, efekt poprostu miazga, wedlug mnie:) oczywiscie..

Felgi w czarnym polysku..

PS: Bedac teraz w Polsce nocowalem w Poznaniu w hotelu Andersia. Tam takie bryki staly na parkingu ze mialem ochote nocowac razem z nimi na tym parkingu :)

WLKP rules!

48e03d3d9f7aef0emed.jpg

7caa84c0a5f75f3bmed.jpg

33a3709e20c3e492med.jpg

Bedac w Polsce tydzien temu doszlo do zaobraczkowania :)

Nie chce mi sie zakladac nowego tematu. Mozliwe ze dostane becki za to ale chcialem sie z wami "podzielic" kilkoma zdjeciami. Za kilka dni powinienem miec zdjecia z dnia slubu. Jak narazie tylko kilka z sesji przedslubnej. Miejsce: WLKP, Malta.

35fedda9dcc61730med.jpg

c491aa395cd67770med.jpg

9f6f72f1a7884736med.jpg

cd4f4fa2d1962eb1med.jpg

f4814a76025d8d77.jpg

da75a04e76809378med.jpg

164bd2e2635f2f52med.jpg

a1d31f8ce8eb3d5cmed.jpg

febc2cebd74f8a8dmed.jpg

d368b1fd1952e07cmed.jpg

97d8b07a9b83c161med.jpg

464158e1890e7214med.jpg

ef331e6c67e3dcaemed.jpg

c28e9c8ecccde4ccmed.jpg

załóż lampy po lifcie, broń Boże nie rób gleby, aaa no i większe fele by się przydały

sorry, ale nie mogłem się powstrzymać od głupiego dowcipu - nie miej mi tego za złe.

Gratuluję, przyszła "pani _Makki_" śliczna :)

aacha, czarne felgi do białego bedą super wyglądać, potem można zmienić na ciemny tytan - srebro to przeżytek - no chyba, że na narzeczonej :cool1:

_makki_ dzisiaj widziałem to białe GT3 na czarnym felunku na chyba szwedzkich blachach :) wyczesana bryka a kierowca też :kox: bo w centrum lekkiego drifta zapodał :) dzisiaj chyba na torze była szkoła jazdy Porsche bo w jeden dzień naliczyłem z 8 prosiaków na mieście :)

Przyszła żona wygląda jak aktorka :) gratki

Nawet żonkę sobie ubrałeś w biel i czerń :naughty::kox: Idealnie :cool1: Super fotki, żonka też :wink4: Tylko jeszcze brakuje tego B8 :kox: yyy no gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia (w sumie to nawet dwóch nowych: "nowa" żona i nowe B8) :)

Tak, zona rodowita poznanianka.. Tylko ja z za dalekich wod :)

Wszystko jak narazie uklada sie z moim B8 tak jak zaplanowalem. A tu taka lipa dzisiaj..

Moj pan Henio od przyciemniania szyb polamal noge jakos hardcorowo i firma zamknieta do odwolania :((

Robilem u niego 7 aut i kurde mam do goscia niesamowite zaufanie. Robi na SunGuard i zawsze wszystko bylo cacy.

W jednym aucie szyby byly przyciemnione 5 lat i zero puchniec, pecherzy itp.. Przyjezdzam do Polski jakos 5 maj do 10 maja i nie ma mam gdzie szyb przyciemnic :wallbash: ;( :mysli:

Drodzy koledzy. Znacie jakas firme godna polecenia w Poznaniu? Ja ogolnie nie mam pojecia i nie znam nikogo w Poznaniu kto przyciemnia. Potrzebuje kogosc kto robi dobrze, bardzo dobrze, tak zebym nie musial reklamowac pozniej tego z Norwegii??? Jestem teraz tak zdesperowany ze cena w sumie nie gra roli.. hehe

PLIZ PROSZE O POMOC!! :)

Poszukam starego kontaktu, kiedyś jak handlowałem Folia-Tec'em to miałem super gostka od przyciemniania, ew. mam z 3 awaryjne namiary w Poznaniu. Daj mi z 2 dni to wkleję namiary na firmy.

Pamietasz jak pisalem Ci o zawieszeniu od A6 ktore mam gdzies w garazu? Teraz jak bede w Polsce to mozemy sie jakos zgadac. Bede w Poznaniu, jezeli interesuje Cie taka opcja to mozesz dostac odemnie to zawieszenie i sobie sprzedaz to np na allegro. Pieniazki oczywiscie maja pojsc na leczenie Twojej córki! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...