variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Czarne felgi mogą się ładnie komponować z białym jak _makki_ wrzuci foty to ocenimy
soolek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Czarne felgi są zarąbiste i popieram całkowicie. Dodatki, o których mówiłeś, dałbym w mat - połysl będzie się świecił jak psu ... na wiosnę.
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jeżeli kolor auta jest w połysku to moim zdaniem dodatki też powinny być w połysku, po za tym matowy lakier nie jest już taki fajny w utrzymaniu, wiem bo malowałem kiedyś Kadetta w półmacie i nie było za wesoło.
_Makki_ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale o co chodzi ale macie ludzie problemy... Ale o co chodzi ? [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 13:48_________________________________________________ Uważam, że połysk pod grill, co do wydechu to masz opcję Supersprint który jest lepszy od Remusa no chyba, że Sebring już coś zdziałał w kwestii wydechu, sprawdź u ABT'a może oni mają gotowe, na ebay'u jest dużo FOXów które są dobre jakościowo Supersprint jest duzo drozszy od Remusa to po pierwsze a po drugie nie znam "ludzi" od Supersprinta wiec nie chce mi sie placic tyle kasy za wydech nie majac zadnych rabatow.. Remusa mialem juz w kilku autkach i jak narazie nie moge powiedziec nic zlego. Wiem ze Supersprint jest lepszy ale... ABT mi sie nie podoba.. A FOX to wogle pierwszy raz slysze Zapytam google i zobacze co to
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kiedyś handlowałem Remusem, Supersprintem i FOXem, FOX ma bardzo dobre końcówki wydechów z kwasówki Supersprint to 1sza klasa co do wydechów
_Makki_ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ale macie ludzie problemy... :> _Makki_ takie fajne sobie to auto sprawiles i kolor mega fajny i te czarne dodatki .......... a tak go oszpecisz tymi czarnymi felgami Zobaczysz ze moglo byc sportowo , awangardowo ale jednak z klasa a przez ten kolor tych felg wyjdzie a`la Pimp My Ride dla DODY Kwestia gustu chyba nie podlega dyskusji. Wedlug mnie bialy ibis ze srebrnymi felgami nie wyglada za ciekawo.. Ale zobaczymy w czwartek Widzialem wiele bialych aut z czarnymi kolami i raczej nie zmienie juz decyzji. Tu zdjecie ostatniego autka ktore widzialem na zywo, efekt poprostu miazga, wedlug mnie:) oczywiscie.. Felgi w czarnym polysku.. PS: Bedac teraz w Polsce nocowalem w Poznaniu w hotelu Andersia. Tam takie bryki staly na parkingu ze mialem ochote nocowac razem z nimi na tym parkingu WLKP rules!
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja jestem z Poznania i wiem co mówisz czasami takie bryki, że kopara opada
_Makki_ Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Bedac w Polsce tydzien temu doszlo do zaobraczkowania Nie chce mi sie zakladac nowego tematu. Mozliwe ze dostane becki za to ale chcialem sie z wami "podzielic" kilkoma zdjeciami. Za kilka dni powinienem miec zdjecia z dnia slubu. Jak narazie tylko kilka z sesji przedslubnej. Miejsce: WLKP, Malta.
pre_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 załóż lampy po lifcie, broń Boże nie rób gleby, aaa no i większe fele by się przydały sorry, ale nie mogłem się powstrzymać od głupiego dowcipu - nie miej mi tego za złe. Gratuluję, przyszła "pani _Makki_" śliczna aacha, czarne felgi do białego bedą super wyglądać, potem można zmienić na ciemny tytan - srebro to przeżytek - no chyba, że na narzeczonej
variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 _makki_ dzisiaj widziałem to białe GT3 na czarnym felunku na chyba szwedzkich blachach wyczesana bryka a kierowca też bo w centrum lekkiego drifta zapodał dzisiaj chyba na torze była szkoła jazdy Porsche bo w jeden dzień naliczyłem z 8 prosiaków na mieście Przyszła żona wygląda jak aktorka gratki
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nawet żonkę sobie ubrałeś w biel i czerń Idealnie Super fotki, żonka też Tylko jeszcze brakuje tego B8 yyy no gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia (w sumie to nawet dwóch nowych: "nowa" żona i nowe B8)
_Makki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autko slubne, jakosc zdjecia jak narazie do d***...
Johnyjurek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no powiem Ci że wszystko super :good:
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 _makki_ to żona poznanianka ? też tam się chajtałem ale do ślubu B5 mnie wieźli
_Makki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Tak, zona rodowita poznanianka.. Tylko ja z za dalekich wod Wszystko jak narazie uklada sie z moim B8 tak jak zaplanowalem. A tu taka lipa dzisiaj.. Moj pan Henio od przyciemniania szyb polamal noge jakos hardcorowo i firma zamknieta do odwolania ( Robilem u niego 7 aut i kurde mam do goscia niesamowite zaufanie. Robi na SunGuard i zawsze wszystko bylo cacy. W jednym aucie szyby byly przyciemnione 5 lat i zero puchniec, pecherzy itp.. Przyjezdzam do Polski jakos 5 maj do 10 maja i nie ma mam gdzie szyb przyciemnic ;( Drodzy koledzy. Znacie jakas firme godna polecenia w Poznaniu? Ja ogolnie nie mam pojecia i nie znam nikogo w Poznaniu kto przyciemnia. Potrzebuje kogosc kto robi dobrze, bardzo dobrze, tak zebym nie musial reklamowac pozniej tego z Norwegii??? Jestem teraz tak zdesperowany ze cena w sumie nie gra roli.. hehe PLIZ PROSZE O POMOC!!
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Poszukam starego kontaktu, kiedyś jak handlowałem Folia-Tec'em to miałem super gostka od przyciemniania, ew. mam z 3 awaryjne namiary w Poznaniu. Daj mi z 2 dni to wkleję namiary na firmy.
_Makki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Pamietasz jak pisalem Ci o zawieszeniu od A6 ktore mam gdzies w garazu? Teraz jak bede w Polsce to mozemy sie jakos zgadac. Bede w Poznaniu, jezeli interesuje Cie taka opcja to mozesz dostac odemnie to zawieszenie i sobie sprzedaz to np na allegro. Pieniazki oczywiscie maja pojsc na leczenie Twojej córki!
Rekomendowane odpowiedzi