zyla Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Z jakiej firmy polecacie niewidzialną wycieraczkę? Zależy mi,aby trochę poleżała na szybie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
K4rtm4n Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Turtles :-)Co toWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Axel1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 https://www.ceneo.pl/49029751;pla?se=gB-mnhmUg2BmFHib1_G6DfUL_WUc7rQs&gclid=Cj0KCQjw8YXXBRDXARIsAMzsQuVaF71mJUC1zTFdQlif6bWUHt3R55Bk4Q8cRJ5Xj5OkB93ZSAfmFz8aAlqpEALw_wcB#tab=click 1
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Soft99-wygodna aplikacja, łatwo sie dociera i długo leży
kobinio Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 AUTOLAND jak za takie PLNy to nie ma co narzekać płacisz ok 15pln a butelka starczy ci na rok
Skypl Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Gyeon Q2 View Kit - miałem w poprzednim aucie. Po nałożeniu trzymało około pół roku.
ostry-90 Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Jak wyżej - Gyeon Q2. Mega kropelki, przy niskiej prędkości i bardzo dobra wytrzymałość, spokojnie pół roku poleży. Na bocznych szybach nawet rok.
Bruuuum Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Gtechniq G1 - tańsze od Gyeona i 2 lata na luzie... ?
jolley Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Panowie, macie tak, że przy niższych porannych temp (powiedzmy 5st) na szybie z niewidzialną wycieraczką robi się taka jakby powłoka? Wycieraczkami ścieram, schodzi i pojawia się znów - ni to powłoka, ni to jakby mgła na szybie. Ciężko to opisać. Miałem Rain X nałożony.
stalowy96 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Mam podobnie z tym że ja mam marketówe Autolanda, nałożyłem na stronę pasażera przedniej szyby, dla porównania...Egzamin podczas deszczu jakoś tam zdaję ale właśnie tam gdzie jest nałożona, po przejechania wycieraczkami ewidentnie tak jakoś "smuży, mgli"... I zastanawia mnie to czy wszystkie robią taką powłokę widoczną od środka czy to domena tańczysz czy może jednak jakiś błąd w aplikacji.
jolley Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Na zdjęciu wczoraj wieczorem chciałem to uchwycić. Zostają takie mazy, jak kolega @stalowy96 wspomniał.
Bruuuum Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Częsty problem przy tłustych nw. Lepiej kupić porządną powłokę niewiele drożej...
jolley Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Czyli rain-x jest tłusty i ogólnie słaby? Jak go ściągnąć z szyby w takim razie? Polerka? Czy wystarczy przetarciem kiedyś tu wspomnianym środkiem do szyb, używanym do polerowania właśnie? Przy np. fusso nie ma takiego efektu?
rade Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Odświeżam temat, co aktualnie warto położyć? Miałem najprawdopodobniej MAX PROTECT ULTIMATE GLASS COAT, wytrzymało 3 lata pod wycieraczkami, po za nimi nadal mega efekt i szukam czegoś nowego, łatwiejszego w aplikacji. Myślę o SOFT99 Ultra Glaco ze względu na prostotę nakładania i cenę
krzysg101 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 W dniu 14.09.2019 o 19:24, rade napisał: Odświeżam temat, co aktualnie warto położyć? Ja polecam Ultra Glaco. Bardzo łatwo się aplikuje, nigdy nie sprawił mi jakichkolwiek problemów z dotarciem, a kładłem już na kilkanaście aut. Poza tym polecam jeszcze Gtechniq G1. Tylko pamiętaj dobrze przygotować szybę przed aplikacją.
dawson Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Mam Sofft'a. Na przedniej szybie już ledwo "żyje" , nakładałem 2-3 kwietnia tego roku , przebieg około 12000km od tego czasu. Jednak nie glinowałem szyby przed aplikacja , tylko mycie - glass polish i IPA , do tego kładłem na powietrzu także nieźle wytrzymało. Na bocznych szybach jak "nówka". G1 podobno lepsza , trzeba jednak pamiętać że kładzie się 2-3 warstwy.
Mordeliuss Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 ja też polecam Ultra Glaco od Soft99, super się dociera bez mazów nawet jak przyschnie lekko. Używałem tej od RRC ale dla mnie to za dużo zabawy z wygrzewaniem itp a efekt tak samo trwały jak na Glaco.
rade Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Kupiłem Ultra Glaco, efekt mega, zobaczymy na jak długo
Mordeliuss Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 U mnie zwykłe Glaco trzymało zadowalająco 3 miesiące przy katowaniu płynem i wycieraczkami. Podobnym czas miała wycieraczka od RRC po 3 miesiącach cos zbierała albo to "coś" to za mało. Aktualnie mam założone Ultra Glaco i zobaczymy jak z czasem :)
Rekomendowane odpowiedzi