kamil-vag Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Właśnie pisałem o tym Darkowi, że kierunki prysnac motipem do przyciemniania lamp, jedna warstwa, delikatnie, ale wtedy mógłby się ktoś przyczepić, odbłyśniki drogowych są schowane dość głęboko, nie rażą tak jak kierunki, i tak ten kierunek z B6 jest zamalowany od boków, ori z b7 chyba jeszcze bardziej by się rzucał w oczy... Edytowane 19 Grudnia 2019 przez kamil-vag
lewiatan1989 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 Szkiełka kierunków zdobione profesjonalnie Zresztą całe lampy to pełna profeska także @kamil-vag dla Ciebie. A co do odbłyśnika kierunków to zależy jak się patrzy na lampę momentami sprawiają wrażenie bardzo ciemnych. Już doczekać się nie mogę momentu gdy wylądują na samochdzie 1
Mordeliuss Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Jestem zdania że B6/B7 powinno wyjeżdżać na takich lampach z fabryki już Świetna robota i mod na ogromny plus. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Mordeliuss 1
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 29 minut temu, Mordeliuss napisał: Jestem zdania że B6/B7 powinno wyjeżdżać na takich lampach z fabryki już Dokładnie, te zwykłe odbłyśniki w B7 wyglądają słabo... 1
Mordeliuss Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 To teraz chcemy zobaczyć jak wszystko pasuje na aucie 1
lewiatan1989 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, Mordeliuss napisał: To teraz chcemy zobaczyć jak wszystko pasuje na aucie Do tego to jeszcze chwilę... Bo wiadomo do tanga trzeba dwojga ???? co nie @MaTeo85 ?? Wczoraj spędziłem cały dzień w garażu robiąc onestep'a i kładąc wosk. Dziś natomiast ciąg dalszy zabawy i na pierwszy ogień poszła kolejna odsłona pod maskę - tym razem na zbiorniki płynów: Tym samym do kompletu została jeszcze tylko jedna - nad filtr powietrza Edytowane 23 Grudnia 2019 przez lewiatan1989 3
Mordeliuss Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 39 minut temu, lewiatan1989 napisał: Do tego to jeszcze chwilę... Bo wiadomo do tanga trzeba dwojga ???? co nie @MaTeo85 ?? Wczoraj spędziłem cały dzień w garażu robiąc onestep'a i kładąc wosk. Dziś natomiast ciąg dalszy zabawy i na pierwszy ogień poszła kolejna odsłona pod maskę - tym razem na zbiorniki płynów: Tym samym do kompletu została jeszcze tylko jedna - nad filtr powietrza Masz może gdzieś pod ręką numery tych osłon? Do 2.0TDI itp to jeden ciul?
MaTeo85 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 2 godziny temu, lewiatan1989 napisał: Do tego to jeszcze chwilę... Bo wiadomo do tanga trzeba dwojga ???? co nie @MaTeo85 ?? Hehe no chyba nie będę miał wyjścia jak znaleźć chwilę po świętach żeby to ogarnąć z Tobą ale w zamian Ty robisz polerkę u mnie? Mięśnie masz już rozgrzane to pójdzie Ci raz dwa 1
lewiatan1989 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: Hehe no chyba nie będę miał wyjścia jak znaleźć chwilę po świętach żeby to ogarnąć z Tobą ale w zamian Ty robisz polerkę u mnie? Mięśnie masz już rozgrzane to pójdzie Ci raz dwa Ty masz jasny lakier więc lux Mówisz kiedy i robimy
lewiatan1989 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 No i wpadł kolejny przydatny mod @kamil-vag dzięki za polecenie modułu - spisuje się elegancko. Moduł załącza się po uruchomieniu silnika, zapala światła drogowe z mocą 30%. Dodatkowo podłączony pod ori pokrętło oraz podłączony pod czujnik hamulca ręcznego - więc po zaciągnięciu ręcznego światła gasną. Gaśnie oczywiście po włączeniu świateł postojowych Proponuję ściszyć głośniki 2
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 8 minut temu, lewiatan1989 napisał: @kamil-vag dzięki za polecenie modułu - spisuje się elegancko A nie ma za co, ważne że fajnie działa i cena bardzo przystępna ? 1
lewiatan1989 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 1 minutę temu, kamil-vag napisał: A nie ma za co, ważne że fajnie działa i cena bardzo przystępna ? No tak cena zdecydowanie na plus
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 12 minut temu, lewiatan1989 napisał: Moduł załącza się po uruchomieniu silnika, Dokładniej po przekroczeniu napięcia 12.9V ? 1
Mordeliuss Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 2 godziny temu, lewiatan1989 napisał: No i wpadł kolejny przydatny mod @kamil-vag dzięki za polecenie modułu - spisuje się elegancko. Moduł załącza się po uruchomieniu silnika, zapala światła drogowe z mocą 30%. Dodatkowo podłączony pod ori pokrętło oraz podłączony pod czujnik hamulca ręcznego - więc po zaciągnięciu ręcznego światła gasną. Gaśnie oczywiście po włączeniu świateł postojowych Proponuję ściszyć głośniki To chyba must have swietna robota. Kiedyś miałem podobny modul i nie pomyslałem o podpieciu do recznego i nie dało rady zgasić inaczej jak wylaczyc silnik
lewiatan1989 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Wspominałem w niedzielę, że robiłem polerkę, wczoraj drl a dziś wyjechałem z garażu i efekt mi się mega podoba A przy okazji Drodzy Koledzy życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oczywiście wielu udanych modów i bogatego Gwiazdora/Mikołaja/Dziadka Mroza/inne* * Niepotrzebne skreślić Edytowane 24 Grudnia 2019 przez lewiatan1989 3
Mordeliuss Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Bardzooo dobra robota to teraz dnac żeby efekt utrzymał się jak najdlużej. Lecisz z pracami szybciej niz ja Tobie też Wesołych i spokojnych świąt i żeby worek pieniędzy na mody nigdy nie mial dna 1
lewiatan1989 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2019 2 minuty temu, Mordeliuss napisał: (...), żeby worek pieniędzy na mody nigdy nie mial dna Ooooo to to to Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi