mumek77 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Witam , pomocy co może być jak jade 90 wszystko ok 120 km/h trzymam sztywno kierownice a samochód sam jeździ od lewej do prawej strony w zalezności od kolein na drodzę trzymam nieruchomo kierownice czy ktoś by mi powiedział co to moze być dlaczego tak sie dzieje z góry dziękuje. Edytowane 14 Maja 2018 przez mumek77
przem8 Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Maglownica, brak zbieżności, luzy w zawieszeniu...
wesz82 Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Witam , pomocy co może być jak jade 90 wszystko ok 120 km/h trzymam sztywno kierownice a samochód sam jeździ od lewej do prawej strony w zalezności od kolein na drodzę trzymam nieruchomo kierownice czy ktoś by mi powiedział co to moze być dlaczego tak sie dzieje z góry dziękuje. Wpierw zbadaj zawias i sprawnosc amorkow nastepnie zbadaj zbieznosc jak to badzie ok to raczej tak jak wyzej magiel do wymiany
sitar Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Jaki rozmiar ogumienia??? Mój przy 235 45 17 jeździł jak chciał a przy 215 jest ok.
mumek77 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Amortyzatory ok, zbieżność ok,maglownica nie ma luzów bo jak ruszam kierownicą to nie ma żadnych luzów
mumek77 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Wpierw zbadaj zawias i sprawnosc amorkow nastepnie zbadaj zbieznosc jak to badzie ok to raczej tak jak wyzej magiel do wymiany A co to jest zawias i gdzie go szukać
wesz82 Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Amortyzatory ok, zbieżność ok,maglownica nie ma luzów bo jak ruszam kierownicą to nie ma żadnych luzów Zbieznosc ok tzn co nie zjada opon?Czy byles na porzadnej stacji gdzie ustawili to dobrze??? Albo amorki albo zawieszenie tj luz na tulejach wahaczy końcowek drazkow sanek albo zbieznosc i magiel.
Rekomendowane odpowiedzi