Rob@k Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Linia światła ma być tak jak @kamil-vag pisze. Ostatnio ustawiłem światła i tesz tak mam ustawione.
Skypl Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 3 godziny temu, MarcinL napisał: Regulację lamp robiłeś? Wydaje mi się, że u Ciebie trochę rozjechane jest, bo u mnie tak wygląda. Jeszcze nie robiłem, skończyłem w sobotę o takiej godzinie że wszystkie stacje były już zamknięte. Dopiero w tym tygodniu podjadę na ustawienie. 2 godziny temu, Rob@k napisał: Dobra robota Dzięki 17 minut temu, kamil-vag napisał: Linia odcięcia nie powinna iść jedna? Toma być jeden scbodek a nie 2 jak u Was na zdjęciach... U jednego i drugiego prawa lampa jest za wysoko, lub lewa za nisko... Tak poglądowo powinno być raczej tak: Tak miałem poprzednio ustawione, ale jak napisałem teraz powyżej nie byłem na ustawieniach świateł ze względu na czas w jakim skończyłem.
kamil-vag Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 45 minut temu, Skypl napisał: Tak miałem poprzednio ustawione, ale jak napisałem teraz powyżej nie byłem na ustawieniach świateł ze względu na czas w jakim skończyłem. Ano właśnie ? Lampki fajnie ogarnięte ?
Skypl Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Letnie koła na aucie: Miały być R18 ale po przeczytaniu niezliczonych tematów na forum że między 18 a 19 nie ma dużej różnicy w komforcie, zdecydowałem się na R19. Na zdjęciach felgi zaraz po założeniu. Model felg to Dotz CP5 Dark. Oponki to Pirelli P Zero 235/35. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Skypl 1
HOLMATRO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ładnie. Mam nadzieje ze wiesz co teraz musisz z tym zrobić?
Adam87 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Fajnie siedzi I tak jak Grzesiu sugeruje.... 1
qruku Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie brzydkie to koło! tylko tak jak @HOLMATRO chciał napisać koza jest teraz i cza zglebić Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez qruku 1
Skypl Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tak, tak wiem... Lower it!!! 1
wielik Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Przekozacka felga !! No ale aż grzech że taka koza
Rekomendowane odpowiedzi