porter Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam-Panowie potrzebuję pomocy,chciałem się dowiedzieć czym wyczyścić welurową tapicerkę,bo mam plamy na siedzeniach po herbacie i po kawie i wygląda to jak 7 nieszczęść .Jeżeli ktoś wie o jakimś cudownym preparacie to proszę odpiszcie.Z góry serdeczne dzięki.p.s i gdzie mogę dostać taki środek?
Skrzypek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja tam czyscilem vanish_em i efekty były całkiem całkiem
gal66 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 A ja poprosiłem sympatycznego Pana z "karcherem" i za kilka godzin i kilkadziesiąt PLN miałem czyściutką, pachnącą i prawie nową tapicerkę, podsufitkę i bagażnik + wyczyszczone plastiki w kokpicie. Mankamentem jest tylko pogoda, robiłem to w lecie, w zimie nie wyobrażam sobie mokrej tapicerki (może.... garaż :gwizdanie: ) Pozdrowienia
porter Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 Gall a ile takie pranie kosztuje?
Skrzypek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Gall a ile takie pranie kosztuje? powinieneś zmieścić się między 200 a 300pln
porter Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 a niezostanie jakaś biała plamka po tym vanishu,bo ja mam jasno szarą tapicerkę?
Skrzypek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 a niezostanie jakaś biała plamka po tym vanishu,bo ja mam jasno szarą tapicerkę? jest Vanish do kolorów
gal66 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Gall a ile takie pranie kosztuje? Wysłałem wiadomość, ale nie widzę jej w odpowiedziach, więc napiszę jeszcze raz. Pan zawołał przez telefon 120 PLN z dojazdem do klienta. Na miejscu po kliku godzinach czyszczenia powiedział 90 PLN, dostał stówę i wszyscy byli zadowoleni
kokos Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 sprobuj tego , http://www.allegro.pl/item545955396_plamy_na_ubraniach_meblach_scianach_kup_meglio.html ja sie jeszcze nie zawiodlem,tylko ma poczatek delikatnie rozciencz z woda (dosc mocny odplamiacz) za***iście przydaje sie tez w lato na owady ze zderzaka i grilla,psiknac przed myciem i praktycznie tylko wytrzec mokra gabka
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 U nas za karchera kasują 120zł. Zawozisz samochód do tej firmy i zostawiasz go na dzień. Piorą a później wysycha cały dzień u niego w "warsztacie" Na koniec nabłyszczają plastiki plakiem. efekt Nawet samochód mi umyli z wierzchu w cenie a wogóle o to nie prosiłem No i najważniejsze 3 tyg czekałem bo takie ma kolejki ale warto było Są tez tacy co biorą 60zł ale im nie dałbym nawet dywaników do wyprania a co dopiero cały samochód
porter Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 no dokładnie jak już robic to pożądnie
morwa76 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 ja szorowałem Vezyrem,ale ta tapicerka jest do bani, nawet woda ją plami i wygląda to fatalnie/piszę o welurku pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi