dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 5 minut temu, kamelus_ napisał: Genialnie będzie wyglądać ech... Już się bałem że wpadł jakiś inny pomysł. Będzie Pan mega zadowolony @kamelus_ zainspirowała mnie twoja Obłędnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Fajjne. To 9 cali, bo znalazłem dzisiaj 8 calowe też z ET 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 3 minuty temu, dayd_4 napisał: Ech ta głebia która się jeszcze pięknie podkreśli przy fajnym naciągu. Genialne to będzie wyglądać. Szykuj kasę na gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 9' ET 29... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 1 minutę temu, Rob@k napisał: Fajjne. To 9 cali, bo znalazłem dzisiaj 8 calowe też z ET 29 Ori RS4 tylko 9" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Teraz, kamelus_ napisał: Ori RS4 tylko 9" Tak wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Poszła już pierwsza przymiarka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 3 minuty temu, dayd_4 napisał: Poszła już pierwsza przymiarka... Ale na tej oponie to przód pewnie masakrycznie wystaje co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Teraz, kamelus_ napisał: Ale na tej oponie to przód pewnie masakrycznie wystaje co? Opona jest 255/35, nie do przyjęcia. Zaraz wrzucę, ale tylko tył sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Teraz, dayd_4 napisał: Opona jest 255/35, nie do przyjęcia. Zaraz wrzucę, ale tylko tył sprawdzałem. Widzę własnie po tym jak się opona na feldze układa. Nie przestrasz się jak to na przód założysz. Jak go jeszcze doglebisz to się felga zrówna z nadkolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 2 minuty temu, kamelus_ napisał: Widzę własnie po tym jak się opona na feldze układa. Nie przestrasz się jak to na przód założysz. Jak go jeszcze doglebisz to się felga zrówna z nadkolem. Mam '17 na dystansie i przód jest szerszy niż tył, więc spodziewam się tego samego... Ale skoro Ty to założyłeś i działało, to i u mnie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol992 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Felga dobrze siadła na tyle... mam już inspiracje na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 2 minuty temu, dayd_4 napisał: Mam '17 na dystansie i przód jest szerszy niż tył, więc spodziewam się tego samego... Ale skoro Ty to założyłeś i działało, to i u mnie będzie działać. Ale to już jest felga która ledwo się mieści w twj budzie nawet na glebie. Chyba nic szerszego nie da się założyć. Najlepiej to wygląda jak koła wiszą na podnośniku. Przód wystaje wtedy chyba ze 3 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dobra panowie, felunek kupiony. Budżet na 1 kwartał wyczerpany Napiszcie, co o tym sądzicie oraz co myślicie o kolorze felg. Bo coś mi taki srebrny nie pasi do czarnej furki i puki nie ma sezonu, mogę to pomalać. Pozdr!! Ale się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Teraz, kamelus_ napisał: Ale to już jest felga która ledwo się mieści w twj budzie nawet na glebie. Chyba nic szerszego nie da się założyć. Najlepiej to wygląda jak koła wiszą na podnośniku. Przód wystaje wtedy chyba ze 3 cm Powiem, Ci, że mega się napaliłem, jak zobaczyłem twoje auto na tych kołach. Na prawdę, wydaje mi się, że to jedyny słuszny kierunek. Dzięki za inspirację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol992 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 zostaw srebrne koło, grafit je optycznie zmniejszy a inne „kolorki” będą cyrkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 2 minuty temu, dayd_4 napisał: Napiszcie, co o tym sądzicie oraz co myślicie o kolorze felg. Zostaw tak jak są. To koło najlepiej wygląda jasne. Wymyjesz furkę zapodasz lustra z S4 i będzie cycek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ja bym to widział białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi