Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dayd_4 napisał:

Jakoś nie specjalnie jestem przekonany... Może to kwestia tego matu?

Kwestia gustu patrząc z mojej perspektywyB)

Więc szukaj dalej:hi:

Opublikowano
  • Autor

Pany, myślę, że luty tak czy siak, przyniesie rozwiązanie. Musi. W najbliższym tygodniu skupiam się na nartach. Jak odpocznę, pomyślimy:beach:. Na pewno trza rzucić jakiś kolor ciemniejszy od ori, oczywiście grafit - to już ustaliliśmy. Zanim wybiorę, będę was pytał jeszcze. No i opony trza ogarniać, jeszcze OC i AC i przegląd w lutym:suicide_anim:

Jeszcze heble - właśnie sobie przypomniałem:tonguemad: albo malowanie w jakiś kolor, albo wymiana...

Opublikowano

Dawid jaki masz teraz hebel?

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, black4 napisał:

Dawid jaki masz teraz hebel?

Na razie jest ori. Jest plan na zmianę, jak dojeżdżę ten, ale jak kupiłem furę to było wszystko świeże, więc już 2 lata nie mogę dojechać hebli:rant:. Jak dojadę, wejdzie S4.

Opublikowano
7 godzin temu, dayd_4 napisał:

Na razie jest ori. Jest plan na zmianę, jak dojeżdżę ten, ale jak kupiłem furę to było wszystko świeże, więc już 2 lata nie mogę dojechać hebli:rant:. Jak dojadę, wejdzie S4.

W jakim kolorze??? Już wybrałeś???

Opublikowano
W dniu 23.01.2019 o 18:26, FroS-t napisał:

Chyba nie zrozumielismy sie:)Ja nie mówie że sam miedz to wieś, kolor jest mega ale do tego jest potrzebne za***iste kolo, jak Hmamer swoje pomalował to zdjelo mi pape z ryja tak mi sie podobalo ale to Rohana, czy np te Vosseny w A7 

Oj dziękuję :decayed:

Opublikowano

To koło tylko w ori kolorze. 

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Adam87 napisał:

W jakim kolorze??? Już wybrałeś???

Juz się pogubilem, o kolor czego pytasz, felg czy hebli?

Opublikowano
9 godzin temu, dayd_4 napisał:

Juz się pogubilem, o kolor czego pytasz, felg czy hebli?

Hebli:wink4: bo napisałeś, że dojeżdżasz już 2 lata ori heble i jak będą do wymiany to wpadają z S4... więc czy wybrałeś już kolor. Bo teraz jak masz wybór koloru hebli i felg to żebyś to zgrał ładnie.

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, Adam87 napisał:

Hebli:wink4: bo napisałeś, że dojeżdżasz już 2 lata ori heble i jak będą do wymiany to wpadają z S4... więc czy wybrałeś już kolor. Bo teraz jak masz wybór koloru hebli i felg to żebyś to zgrał ładnie.

Nie. Jeszcze nie. Na razie myślę co z kolorem felg. O heblach będę myślał jak będzie bliżej zmiany 

Opublikowano

Taki kolor jak moje pompei by nie styknął ? 

Screenshot_20190127-123743_Gallery.jpg

Opublikowano

Właśnie takie coś parę osób na wątku sugerowało ?

Opublikowano
2 godziny temu, marky2552 napisał:

Taki kolor jak moje pompei by nie styknął ? 

Screenshot_20190127-123743_Gallery.jpg

Tylko twój w rzeczywistości na aucie dużo ciemniej wyglada. Na plus dla pompeia, natomiast rs4 może się za bardzo zgubić, musi być jaśniejszy. 

Opublikowano

Dlatego sugerowałem Ori titan grau ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, jak to jest, robiłem wycenę w Eurotax rok temu, zrobiłem dzisiaj ponownie i wartość mojego:quattro: spadła o 1000zł! Podczas, gdy ja w ciągu tego roku wsadziłem w auto 10 razy tyle:wtf:

Pozdro!!!

Opublikowano

a co myślałeś że będzie rosła???:polew: b6 to nie rarytas

Opublikowano

Z tego co wiem Eurotax daje średnią cenę rocznika, nie Twojego egzemplarza.. Do tego auta gorzej jak elektronika, bardzo tracą na wartości z wiekiem. Swoją drogą już wiem dlaczego te B6 tak wysoko stoją, i trudno znaleźć coś w rozsądnej cenie. Jak zależy Ci na największym zarobku to sprzedaj teraz i nic nie wymieniaj, a jak wymieniasz i myślisz, że zwiększysz tym wartość pojazdu na rynku to się grubo mylisz :)

Edytowane przez Langista

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, marcin_o23 napisał:

a co myślałeś że będzie rosła???:polew: b6 to nie rarytas

Właśnie myślałem że mam rarytasa :banan2::buhaha::guma:

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, Langista napisał:

Z tego co wiem Eurotax daje średnią cenę rocznika, nie Twojego egzemplarza.. Do tego auta gorzej jak elektronika, bardzo tracą na wartości z wiekiem. Swoją drogą już wiem dlaczego te B6 tak wysoko stoją, i trudno znaleźć coś w rozsądnej cenie. Jak zależy Ci na największym zarobku to sprzedaj teraz i nic nie wymieniaj, a jak wymieniasz i myślisz, że zwiększysz tym wartość pojazdu na rynku to się grubo mylisz :)

"Jak zależy ci na zarobku":polew: