dariusz01 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Dzień dobry. Otóż chciałbym wam zaprezentować mój nabytek. Jak napisałem w temacie jest to moja pierwsza styczność z tą marką ale wiem jedno, będzie moją do końca Marka: AUDI Model: A4 B5 Avant Rocznik: 1999 Silnik: 1,9 TDi 110KM AFN Przebieg: 162 000 (udokumentowany) - z resztą środek też wskazuje małą ilość kilometrów (jestem II właścicielem) Wyposażenie: - 4 x elektryczne szyby - napęd QUATTRO - fotele skórzane z elektryczną regulacją - elektryczne fotochromatyczne lusterka zewnętrzne - skórzana wielofunkcyjna kierownica - drewniane wykończenia - zmieniarka oryginalna 6CD - podłokietnik - poduszki z przodu jak i w fotelach + wiele innych drobiazgów cieszących oko : Fotki:
franio Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 jak na pierwsze to naprawdę nieźle i do tego Gratuluje
Ja4rek Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Bardzo ładna furka, fajne wnętrze, mój ulubiony silnik i do tego w "kłatro" - rewelacja "Będzie pan zadowolony"
Skrzypek Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 bardzo ladne autko, gratuluje wyboru marki :>
Nowak_zg Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 fajna 1.9tdi + Q Do tego polift naprawde fajne auto oby sie dobrze spisywalo
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Dokładnie tak jak mówi Nowak Nic więcej nie trzeba Szkoda tylko że foteliki są zwykłe a nie kubełki i jeszcze spryski w zderzaku by się przydały. A tak to ideał Zakładaj xenonka w lampy i felga na lato większa Gratulacje!
zadra Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Bardzo ładna furka, fajne wnętrze, mój ulubiony silnik i do tego w "kłatro" - rewelacja "Będzie pan zadowolony" Pikne auto!!! Takich jak Ja4rek jest tu więcej , a na kubły można zawsze wymienić Rafalekx Quattro dopełnia świetny zestawik - gratuluję zakupu
bartek123438 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Piękne autko, ładnie utrzymane i do tego Quattro. Powiem tak, pierwsze i napewno nie ostatnie Audi
loco87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Ładne autko Napęd b. słuszny po czipsie będzie bajeczka Lakier ładnie utrzymany. Niem wiem czy tak maja te lampy ale te Twoje wyglądają jak funkiel nowka ze sklepowej półki Skóra pełen fis avant . Super
piotrekp Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 witam jak wyłączyć webasto w audi A 4 avant 2003rok
Rekomendowane odpowiedzi