EXEO-Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Poszukuje mega speca od skrzyni automatycznej bezstopniowej CTV multitronic. Najlepiej Warszawa i bliskie okolice zachodu. Pacjent to Seat Exeo ST z 2012r. 2.0TDI 143KM wersja Avant. Polecicie kogoś? Z góry dziękuje za zainteresowanie się moją sprawą Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez EXEO-Piotr
Robero321 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Nie wiem kogo Ci polecić ale na pewno mogę odradzić Samco z połczyńskiej.
EXEO-Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Czytałem opinie o nich. Dziw że jeszcze istnieją.
MaTeo85 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mega speca od multitronica to masz kolegę @Bart-S u nas na forum. Z tym że jest z Wrześni pod Poznaniem. Ale jak potrzebujesz jakiej kolwiek porady to dzwoń do niego. Tel masz u niego w stopce.
Robero321 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 4 minuty temu, EXEO-Piotr napisał: Czytałem opinie o nich. Dziw że jeszcze istnieją. Partacze jakich mało... Zadzwoń do Bartka i pogadaj
EXEO-Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 ok już zlokalizowałem dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi