Szkita Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Witam wszystkich Dziś zliftowałem żony A4, tak jak przedlift ma atrapę S4, aczkolwiek nie do końca taką jak wszystkie. Czy ktoś ma pomysł na rejestrację, gdzie ją umieścić, żeby nie popsuć efektu? Pozdrawiam
kamelus_ Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ja mając taki gril tablice wsadziłbym do bagażnika. 1
Szkita Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2018 1 minutę temu, kamelus_ napisał: Ja mając taki gril tablice wsadziłbym do bagażnika. Jest to jakaś koncepcja
Szkita Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, tobias napisał: dej z boku jak alfaholicy Myślałem o tym. Musiałbym chyba zmienić na te nowe małe, żeby się zmieściła. A i tak nie jestem pewien czy by weszła
Maciejppl Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Włóż za przednią szybę po lewej stronie ( od pasażera)
Lukasz_N Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 I pożegnaj się z dowodem przy pierwszej kontroli ...
Rekomendowane odpowiedzi