Aleq Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) http://www.e-service.info.pl/ Mam od nich. Sprawdzony "temat". Obskakuje nim auto z podpisu + A4 B7. Link podany w Interfejsy do diagnostyki A4 B6 B7 - Audi A4 B6/B7 - Audi A4 Klub Polska Edytowane 1 Września 2018 przez Aleq 1
technics7 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 9 godzin temu, Aleq napisał: http://www.e-service.info.pl/ Mam od nich. Sprawdzony "temat". Obskakuje nim auto z podpisu + A4 B7. Link podany w Interfejsy do diagnostyki A4 B6 B7 - Audi A4 B6/B7 - Audi A4 Klub Polska Dzięki. Znajomy ma mi załatwić Delphi Ds150e na próbę i zobaczę jak on funkcjonuje..
Misieqq7 Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 37 minut temu, technics7 napisał: Dzięki. Znajomy ma mi załatwić Delphi Ds150e na próbę i zobaczę jak on funkcjonuje.. Mam Delphi i ten Hex. Ten Delphi Do odczytu błędów tylko będzie ok do niczego zbytnio więcej . Próbowałem kiedyś nim kodowac kierowce multi to szybko kupowałem tego hex żeby ogarnąć po nim tak na mieszalo ? Ja bym brał ten co podali Koledzy z forum nim ogarniesz wszystko bez problemów ☺ 1
technics7 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 1 godzinę temu, Misieqq7 napisał: Mam Delphi i ten Hex. Ten Delphi Do odczytu błędów tylko będzie ok do niczego zbytnio więcej . Próbowałem kiedyś nim kodowac kierowce multi to szybko kupowałem tego hex żeby ogarnąć po nim tak na mieszalo ? Ja bym brał ten co podali Koledzy z forum nim ogarniesz wszystko bez problemów ☺ Ten za 165 zł mi wystarczy czy lepiej dopłacić i wziąść ten droższy?
kamil-vag Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Napisz do nich e-mail bo tam teraz są różne interfejsy w ofercie i chyba inne niż te na stronie (nowsze). 1
Aleq Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ja również pisałem do nich maila. Jakie auta chcę obsługiwać i mi doradzili. Śmiało pisz. Odpiszą raz dwa a Ty będziesz zadowolony z wyboru.
technics7 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Napisz do nich e-mail bo tam teraz są różne interfejsy w ofercie i chyba inne niż te na stronie (nowsze). Ok. dzięki tak trzeba będzie zrobić..
Rekomendowane odpowiedzi