Lampersky Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Witam. Panowie chce kupić b6 1.8t bardzo podoba mi się w wersji sline pakiet wewnetrzny ale zawias BV jest dla mnie zbyt twardy. Powiedzcie mi czy są b6 1.8t z zawiasem BA czyli komfort. Wiem że jest też BE. Czytałem że żeby zmienić z bv na BAjest problem z dobraniem klasy wagowej itd. dlatego najlepiej jakbym kupił od Niemca i nie grzebał. Z góry dzięki pozdro 600
tobias Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 są b6 1BA, szczerze to ta 1ba bedzie lipa wyglądać koza jak nic.
sitar Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 - standardowe/seryjne(1BA) - sportowe (1BE) - S-line (1BV)
Lampersky Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Hahaha wiem że koza ale dla mnie najważniejszy jest komfort. Wiesz rodzina dzieciaki. Podobno jak się wyniki BV na BA to potem zawieszenie ma luzy jest głośniejsze i że niby lepiej nie ruszać. Grzebał ktoś coś kiedyś?
Kali S4 Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Idź na kompromis i zmień na BE. Nie za twarde, nie za niskie?
Lampersky Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 To jest jakas koncepcja. Gdzie szukać takiego zawiasu bo na allegro nie widuje
Rekomendowane odpowiedzi